Select your location

Működésbe hozzuk az igazán fontos dolgokat.*

EatonCare

Ahol az ügyfél, a szakértelem és a technológia találkozik

Működésbe hozzuk az igazán fontos dolgokat.*

Az Eaton számára fontos, hogy ne csak iparágvezető termékeket biztosítson, hanem partnerei, viszonteladói és végfelhasználói számára a legjobb támogatást is biztosítsa. Az EatonCare által nyújtott magas színvonalú ügyféltámogatással nap mint nap segítjük ügyfeleinket.

Az EatonCare™ bemutatása

Kik vagyunk?

A budapesti szolgáltató központunkban dolgozó 18 EatonCare csapatunk több, mint 200 munkatársa szakértelemmel és több éves tapasztalattal segít megoldást találni ügyfeleink kérdéseire, problémáira és egyéb felmerülő igényeire.   

Mivel foglalkozunk?

Termékeinket és szolgáltatásainkat értékesítjük, ügyfeleink kérdéseire válaszolunk, vásárlói megrendeléseket dolgozunk fel, nyomonkövetjük a megrendeléseket és a számlázást, valamint követeléseket kezelünk.

Kiknek nyújtunk támogatást?

Partnereinknek, viszonteladóinknak, villanyszerelőknek, végfelhasználóinknak és minden Eaton termék használójának állunk rendelkezésére. Az EMEA régió legtöbb országában, 9 különböző nyelven, többek között magyarul, angolul, franciául, németül, olaszul... elérhetőek vagyunk.

 

 

Hogyan dolgozunk?

Sikerünk titka a folyamatos kommunikáció, a hatékony együttműködés és csapatmunka. Munkánkat integrált vállalatirányítási rendszerek támogatják, így minden rendelést, kérést, ügyet naprakészen nyomon követhetünk. Ügyfeleinkkel két fő csatornán: telefonon és emailben kommunikálunk.

Küldetésünk

2015-ös megalakulásunk óta sikeresen támogatjuk ügyfeleinket abban, hogy hatékonyabbá és versenyképesebbé váljanak. Célunk, hogy hosszú távon működő, megbízható támogatást működtessünk, mely partnereink elégedettségéhez vezet. Ennek szellemében munkálkodunk nap, mint nap.

Szerződött partnerünk? Rendeljen közvetlenül tőlünk

Rendelkezik My.Eaton fiókkal? Lépjen be az Order Centerbe, amennyiben ellenőrizni szeretné a termékek árát vagy elérhetőségét, illetve rendelést adna le online.

Miben segíthetünk?

Szeretne Ön is partnerünkké válni? Termékekkel vagy megrendeléssel kapcsolatos információra lenne szüksége? Kiszállítással kapcsolatos kérdése, esetleg panasza van? Válasszon alábbi menüpontjaink közül a megfelelő támogatáshoz, és küldje el a csatolt űrlapot.

Nem kapott választ kérdéseire?

Hívjon bennünket! Telefonos ügyfélszolgálatunk munkatársai készséggel állnak rendelkezésére munkanapokon 08:00 és 17:00 óra között a 061-499-9132-es telefonszámon.

Működésbe hozzuk az igazán fontos dolgokat.*