• We make what matters work.*

    *Elektriciteit is een fundamenteel onderdeel van onze wereld. Daarom zetten wij ons in om – met behulp van energiebeheertechnologieën die zo betrouwbaar, efficiënt, veilig en duurzaam mogelijk zijn – het leven van mensen en het milieu te verbeteren. Want dat is wat er echt belangrijk is. En wij zorgen ervoor dat het werkt.
    Ontdek hoe

We zetten ons in om het leven van mensen en het milieu te verbeteren – met behulp van betrouwbare, efficiënte, veilige en duurzame energiebeheer technologieën.

Alles wat we beleven in onze moderne wereld wordt mogelijk gemaakt door energie. Vliegtuigen. Ziekenhuizen. Fabrieken. Datacenters. Voertuigen. Het elektriciteitsnetwerk. Elke dag, overal ter wereld, zijn mensen afhankelijk van technologie, transport, energie en infrastructuur om te leven, te werken en te ontspannen. En de bedrijven die deze producten en services leveren, zijn afhankelijk van ons om de grootste uitdagingen op het gebied van elektrisch, hydraulisch en mechanisch energiebeheer op deze planeet op te lossen. Want wij verliezen nooit uit het oog wat echt belangrijk is. En het is onze taak om ervoor te zorgen dat het goed werkt.
NYSE-ticker
ETN
NYSE-ticker
2019 omzet (USD)
21,4 m.
2019 omzet (USD)
Medewerkers wereldwijd
97K
Medewerkers wereldwijd
  • Het voortouw nemen

    Bekijk hoe we de kwaliteit van leven en het milieu verbeteren met technologieën en services voor energiebeheer die betrouwbaar, efficiënt, veilig en duurzaam zijn.