Privatliv, cookies og databeskyttelse

Meddelelse om databeskyttelse og privatlivets fred

Sidst opdateret: 3. december 2020

Eaton Corporation plc respekterer dine præferencer vedrørende behandlingen af dine personoplysninger. Følgende meddelelse om beskyttelse af personlige oplysninger er skræddersyet til de forskellige måder, hvorpå dine personlige oplysninger indsamles af Eaton.

Eaton og vores datterselskaber og associerede selskaber ("Eaton", "vi", "os" eller "vores") respekterer dine præferencer vedrørende behandlingen af personoplysninger, som vi kan indsamle. Denne erklæring ("meddelelse") forklarer, hvordan vi behandler dine personoplysninger, hvordan du kan kontrollere brugen af disse og hvordan du kan udøve dine databeskyttelsesrettigheder. Den beskriver også vores praksisser vedrørende oplysninger, der indsamles fra de forskellige Eaton-websteder, der linker til eller henviser til denne erklæring (såsom vores websteder, computer- eller mobilsoftwareapplikationer, sociale mediesider og HTML-formaterede e-mailmeddelelser) samt gennem offline salgs- og markedsføringsaktiviteter (samlet kaldet "informationskanaler").

Informationskanalerne kan give links til eller evnen til at forbinde med websider, der ikke styres af Eaton, tjenester, sociale netværk eller applikationer. Når du klikker på disse links eller aktiverer disse forbindelser, kan du give tredjeparter tilladelse til at indsamle eller dele oplysninger om dig. Disse tredjepartswebsider eller -tjenester er uden for vores kontrol. Vi opfordrer dig til at tjekke databeskyttelsespolitikkerne og brugsvilkårene for eventuelle websteder eller tjenester, der ikke tilhører Eaton, før du tilvejebringer dine personoplysninger til dem.

Hvis du har eventuelle spørgsmål eller bekymringer om vores behandling af dine personoplysninger, bedes du kontakte os ved hjælp af kontaktoplysningerne, der er angivet nederst i denne erklæring.

Overtagelse: Eaton kan overtage virksomheder, der tager del i interessebaseret annoncering. Disse virksomheder vil overgå til denne erklæring som del af integrationen. Vær venligst opmærksom på, at bestemmelserne i de eksisterende privatlivspolitikker kan forblive i kraft, indtil overtagelsen er gennemført. Læs venligst privatlivspolitikkerne for de erhvervede virksomheder for mere information om disse tjenester, typerne af indsamlet data, hvordan dataene anvendes og frameldingsmuligheder.

Udvid afsnittene herunder for den fulde meddelelse.

Gennem din interaktion med og brug af informationskanalerne kan Eaton indsamle personoplysninger, som er oplysninger, der identificerer en enkeltperson eller vedrører en identificerbar enkeltperson. Personoplysninger er også oplysninger, der indsamles gennem din interaktion med og brug af informationskanalerne og ikke-Eaton-websteder, som ikke afslører din specifikke identitet eller ikke direkte vedrører en enkeltperson, men som, når de kombineres med andre oplysninger, kan linke tilbage til dig. Personoplysninger kan omfatte online eller offline interaktioner og omfatter, men er ikke begrænset til:

Eaton-kontooplysninger
Når du opretter en Eaton-konto, indsamler vi følgende personoplysninger:

  • Navn
  • Hilsen
  • E-mailadresse
  • Adgangskode
  • Land og foretrukket sprog
  • Kundenummer
  • Virksomhedsnavn
  • Virksomhedsadresse
  • By
  • Stat
  • Postnummer
  • Faxnummer
  • Mobiltelefonnummer
  • Virksomhedens telefonnummer
  • Virksomhedstype
  • Jobtitel/speciale
  • Kundekontonummer
  • Virksomhedstype
  • IP-adresse

Vi bruger disse personoplysninger til at oprette og vedligeholde din Eaton-konto. Du kan bruge din Eaton-konto til forskellige tjenester. Når du bruger din Eaton-konto til en tjeneste, kan vi tilføje yderligere personoplysninger til din Eaton-konto.

Oprettelsen af din Eaton-konto sker kun på din anmodning, og vi anser behandlingen af dine kontooplysninger for at være nødvendig for opfyldelsen af kontrakten.

For yderligere oplysninger om dine databeskyttelsesrettigheder, klik her.
For at få flere oplysninger om opbevaring og sletning af data, klik her.
For yderligere oplysninger om, hvordan disse oplysninger kan deles med tredjeparter, klik her.

Købs- og registreringsdata
Du kan købe Eaton-produkter og -tjenester og registrere dit produkt. Når du køber produkter/tjenester, og når du registrerer dit produkt, indsamler vi følgende personoplysninger:

  • Forsendelses- og faktura-adresse
  • Telefonnummer
  • Fakturahistorik, som omfatter en oversigt over købte Eaton-produkter/-tjenester
  • Oplysninger om samtaler, som du måtte have med kundeserviceafdelingerne omkring dine købsspørgsmål eller oplevelsesspørgsmål i onlinebutikken
  • Oplysninger om dit registrerede produkt/den registrerede tjeneste, såsom navnet på produktet/tjenesten, produktkategorien, den tilhører, produktets modelnummer, købsdato, købsbevis
  • Fornavn
  • Efternavn
  • Kontonummer
  • E-mailadresse
  • IP-adresse

Vi bruger disse personoplysninger til at opfylde dit køb og/eller registrere dit produkt. Når du har en Eaton-konto, kan du også registrere dit produkt. Hvis du logger ind med din Eaton-konto, vil dine købs- og registreringsdata blive føjet til din Eaton-konto. Hvis du køber Eaton-produkter/-tjenester som "gæst", vil vi bruge dine købs- & registreringsoplysninger til at opfylde dit køb, men vi vil ikke tilføje oplysningerne til din Eaton-konto.

Køb og registrering af produkter sker kun på din anmodning, og vi anser behandlingen af dine købs- og registreringsoplysninger for at være nødvendig for opfyldelsen af den kontrakt, som du er part i.

For yderligere oplysninger om dine databeskyttelsesrettigheder, klik her.
For at få flere oplysninger om opbevaring og sletning af data, klik her.
For at få flere oplysninger om, hvordan disse data kan deles med tredjeparter, klik her.

Produkttesterdata
Når du har en Eaton-konto, eller du interagerer med Eatons markedsføringskampagner, kan du tilmelde dig og blive Eaton-produkt-/servicetester og fortælle os, hvad du synes om vores produkter eller tjenester.

Når du tilmelder dig til at blive en Eaton produkt-/servicetester, indsamler vi følgende persondata:

  • Type af produkter, som du er interesseret i, så vi kan informere dig om relevante produkttests
  • Oplysninger omkring din produkttester ansøgning, såsom: hvilket produkt du har ansøgt til at blive tester for og svar på udvælgelsesundersøgelsen, hvis en sådan undersøgelse var en del af udvælgelsesproceduren
  • Oversigt over de tests, du har deltaget i
  • Oplysninger om forsendelse/opfyldning, såsom: din forsendelse/fakturaoplysninger og telefonnummer
  • Din feedback og anmeldelse af de testede Eaton-produkter og -tjenester
  • Deltagelse i aktiviteter
  • Fornavn
  • Efternavn
  • E-mailadresse

Vi bruger disse personoplysninger til at invitere dig til at deltage som tester, og vi bruger din feedback til at forbedre og udvikle produkter og tjenester i forhold til de testede produkter og tjenester. Dine produkttestdata vil blive føjet til din Eaton-konto.

Vi anser behandlingen af dine produkttestdata for at være baseret på Eatons legitime interesse i at forbedre vores udvalg af produkter og tjenester.

For flere oplysninger om dine databeskyttelsesrettigheder, klik her.
For at få flere oplysninger om opbevaring og sletning af data, klik her.
For at få flere oplysninger om, hvordan disse data kan deles med tredjeparter, klik her.

Salgsfremmende kommunikationsdata
Du kan vælge at tilmelde dig markedsførings- og kampagnemeddelelser. Når du tilmelder dig markedsførings- og salgsfremmende meddelelser, bruger vi følgende personoplysninger:

  • E-mailadresse (hvis du ikke har en konto)
  • Fornavn
  • Efternavn
  • Hilsen
  • Dine Eaton-kontooplysninger
  • Fødselsdato
  • Virksomhed
  • Adresse
  • By
  • Stat
  • Postnummer
  • Land
  • Jobfunktion
  • Indkøbsrolle
  • Arbejdstelefonnummer

Vi kan indsamle dette gennem tourinteraktioner med Eaton-sider, Eaton-mobilapps, de e-mails, du klikkede på og åbnede, og deltagelse i begivenheder. Vi bruger disse personoplysninger til at sende dig salgsfremmende meddelelser – baseret på dine præferencer og adfærd – om Eatons produkter, tjenester, begivenheder og kampagner.

Baseret på dit samtykke, eller hvis Eaton har en legitim interesse, kan Eaton-koncernselskaber kontakte dig med salgsfremmende meddelelser via e-mail, SMS og andre digitale kanaler, såsom mobilapps og sociale medier. For at kunne skræddersy kommunikationen til dine præferencer og din adfærd og give dig den bedste, personlige oplevelse, kan vi analysere og kombinere alle oplysninger forbundet med dine kontodata og data om dine interaktioner med Eaton. Vi bruger også disse oplysninger til at oprette segmenter af vores målgruppe, der viser, hvilke af vores produkter og/eller tjenester brugere er interesserede i og sporer succesen af vores markedsføringsindsats. Vi kan også sende Eaton pressemeddelelser via e-mail (presse-e-maildata). Når Eaton sender pressemeddelelser, behandler Eaton dit navn, kontaktoplysninger (f.eks. e-mail) og virksomhedsoplysninger.

Som beskrevet ovenfor er behandlingen af personoplysninger til reklamekommunikation baseret på dit samtykke, eller hvis Eaton har en legitim interesse. Hvis Eaton behandler dine personoplysninger baseret på samtykke, har du til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage, uden at det påvirker lovligheden af behandling baseret på samtykke, før samtykket trækkes tilbage. Eaton vil give dig mulighed for at trække dit samtykke til at modtage salgsfremmende meddelelser tilbage til enhver tid via frameldingslinket nederst i hver salgsfremmende e-mail, du modtager fra os.

For flere oplysninger om dine databeskyttelsesrettigheder, klik her.
For at få flere oplysninger om opbevaring og sletning af data, klik her.
For at få flere oplysninger om, hvordan disse data kan deles med tredjeparter, klik her.

Konkurrenceoplysninger
Du kan vælge at deltage i lotterier eller andre konkurrencer (konkurrence) via vores Eaton-sider.

Når du tilmelder dig en konkurrence, kan vi bruge følgende personoplysninger:

  • Dine profiloplysninger på sociale medier, hvis du deltager via din konto på sociale medier
  • Fornavn
  • Efternavn
  • E-mailadresse
  • Telefonnummer
  • Fysisk/postadresse
  • Tøjstørrelse
  • Billede
  • Materiale eller indhold genereret og leveret af dig, som giver dig mulighed for at deltage i lotteriet, spillet eller anden konkurrence 

Vi bruger disse personoplysninger til at give dig mulighed for at deltage, identificere dig, forebygge/registrere svig og til at præmiere dig (hvis du vinder), og vi anser behandlingen af dine konkurrenceoplysninger i ovenstående sammenhæng som nødvendig for opfyldelsen af kontrakten.

Du bedes læse vilkårene og betingelserne for den respektive konkurrence, spil eller anden konkurrence for yderligere oplysninger.

For flere oplysninger om dine databeskyttelsesrettigheder, klik her.
For at få flere oplysninger om opbevaring og sletning af data, klik her.
For at få flere oplysninger om, hvordan disse data kan deles med tredjeparter, klik her.

Online feedback-data
Du kan vælge at indsende feedback, kommentarer, spørgsmål, bedømmelser og anmeldelser i online evalueringer (online feedback). Hvis du gør brug af denne mulighed, behandler vi følgende personoplysninger:

  • Dit cookie-id
  • Din feedback/kommentarer/spørgsmål/din vurdering
  • Dine kontaktoplysninger, hvis du giver dem til os (navn, e-mailadresse, telefonnummer)

Vi bruger disse personoplysninger til at give Eaton værdifuld indsigt til at forbedre vores Eaton-sider eller produkter/tjenester og anser behandlingen af dine online-feedbackdata for at være baseret på Eatons legitime interesse i at forbedre vores Eaton-sider og vores udvalg af produkter og tjenester.

For flere oplysninger om dine registrerings- og privatlivsvalg, herunder muligheden for at framelde dig, klik her.

For flere oplysninger om dine databeskyttelsesrettigheder, klik her.
For at få flere oplysninger om opbevaring og sletning af data, klik her.
For at få flere oplysninger om, hvordan disse data kan deles med tredjeparter, klik her

Begivenhedsdata
Eaton kan indsamle data til arrangementer, webinarer eller messer ("begivenheder"), som du måske ønsker at deltage i og tilmelde dig via Eaton-siderne. Du kan enten tilmelde dig begivenheden via Eaton-sider eller via andre organiserende virksomheder. Når du tilmelder dig en begivenhed, behandler vi følgende oplysninger:

  • Fornavn
  • Efternavn
  • E-mail
  • Land
  • Hilsen
  • Produkt/tjeneste af interesse
  • Virksomhed
  • Adresse
  • Arbejdstelefonnummer

Derudover kan vi have brug for følgende oplysninger, når du interagerer med Eaton som professionel:

  • Kontooplysninger
  • Speciale
  • Facilitet
  • Produkter af interesse
  • Dato

I sjældne tilfælde, hvor Eaton direkte reserverer rejser eller ophold for dig, kan vi indsamle følgende oplysninger:

  • Tidsvindue
  • Arbejdstelefon
  • Relevante kostoplysninger
  • Oplysninger vedrørende sundhed (såsom ADA-indkvarteringer)
  • Tidspunkt/dato for ankomst og afrejse
  • Hoteloplysninger
  • Frequent flyer-nummer eller andre loyalitetsprogrammer
  • Kørekortnummer
  • Oplysninger om flyrejse
  • Tøjstørrelse (f.eks. til reklameartikler)
  • Køn

Ved at tilmelde dig en begivenhed accepterer du at modtage kommunikation fra Eaton, der er direkte relateret til begivenheden, såsom hvilken lokalitet begivenheden vil blive afholdt på, og hvornår begivenheden finder sted. Vi behandler disse oplysninger, da det er nødvendigt for opfyldelsen af den kontrakt, som du er part i. 

For flere oplysninger om dine registrerings- og privatlivsvalg, herunder muligheden for at framelde dig, klik her.

For yderligere oplysninger om dine databeskyttelsesrettigheder, klik her.
For at få flere oplysninger om opbevaring og sletning af data, klik her.
For at få flere oplysninger om, hvordan disse data kan deles med tredjeparter, klik her

Social lytningsdata
Når du interagerer eller kommunikerer på sociale mediekanaler/sider/kampagner og blogs (f.eks. når du klikker på "synes godt om" eller "deler", når du skriver og deler kommentarer, og når du indsender bedømmelser og anmeldelser), behandles dine personoplysninger af en tredjepart, der leverer sociale lyttetjenester til Eaton. Det betyder, at tredjeparten, der leverer sociale lyttetjenester, vil opbevare en kopi af dine offentligt tilgængelige onlineinteraktioner, som tredjeparten har givet os adgang til.

De personoplysninger, som vi indsamler, omfatter offentligt tilgængelige oplysninger, der tilvejebringes i den sociale mediekontekst af dig fra den relevante sociale medieudbyder via en tredjepart, der leverer sociale lyttetjenester såsom: 

  • Fornavn
  • Køn
  • Fødselsdag eller alder
  • Hjemmeside
  • Profilbillede
  • Tidszone
  • Postadresse
  • E-mailadresse
  • Land
  • Interesser
  • Kommentarer og/eller indhold, som du har slået op/delt

Vi bruger disse personoplysninger til at få et generelt indtryk af folks mening om os og vores brands, til at få en idé om relevante online influencers, til at løse problemer og/eller forbedre Eatons produkter og tjenester og/eller starte en salgsfremmende samtale med dig. Vi betragter behandlingen af Social lytningsdata i ovenstående kontekst som værende baseret på en legitim interesse fra Eaton. 

Hvis du ikke ønsker at dele disse oplysninger med os som beskrevet ovenfor, må du ikke interagere med Eaton på sociale mediekanaler.

For yderligere oplysninger om dine databeskyttelsesrettigheder, klik her.
For at få flere oplysninger om opbevaring og sletning af data, klik her.
For at få flere oplysninger om, hvordan disse data kan deles med tredjeparter, klik her.

Forbruger- eller kundeserviceoplysninger
Du kan fra tid til anden interagere med vores forbruger- eller kundeservicecentre. Når du kontakter kundesupport, eller når du kommunikerer med en af vores Eaton kundeservicerepræsentanter via e-mail, telefon eller skriftligt (f.eks. svarkort), bruger vi følgende personoplysninger:

  • Dine kontooplysninger
  • Indkøbshistorik, indholdet af dine spørgsmål eller anmodninger, som du har adresseret
  • Lejlighedsvis, hvor det er relevant og nødvendigt, din opkaldsoptagelse og historik. Hvis dette er tilfældet, vil du høre en meddelelse i begyndelsen af opkaldet, der informerer dig om muligheden for at blive optaget

Vi bruger disse personoplysninger til at give dig forbruger- og kundesupport (som kan være produkt- eller servicerelateret), svare på dine henvendelser, opfylde dine anmodninger og give dig relateret kundeservice, såsom reparation eller indløsning af produkter/tjenester. Vi bruger også disse personoplysninger til at forbedre, reparere og tilpasse vores produkter og tjenester, til at overholde overensstemmelsesstandarder og til at uddanne vores kundeservicemedarbejdere under oplæring.

Hvis vi leverer denne tjeneste på grundlag af en aftale med dig, anser vi behandlingen af dine personoplysninger for at være nødvendig for opfyldelsen af den kontrakt, som du er part i. I andre tilfælde anser vi behandlingen af dine personoplysninger i ovenstående sammenhæng for at være baseret på en legitim interesse fra Eatons side.

For yderligere oplysninger om dine databeskyttelsesrettigheder, klik her.
For at få flere oplysninger om opbevaring og sletning af data, klik her.
For yderligere oplysninger om, hvordan disse oplysninger kan deles med tredjeparter, klik her.

Oplysninger om besøgendes oplevelse
Hvis vi bruger personoplysninger, som vi har indsamlet fra dig, mens du har brugt Eaton-produkter/-tjenester og/eller vores Eaton-sider til analytiske formål, gør vi dette for at forbedre vores produkter/tjenester og forbedre din brugeroplevelse. Vi gør også dette for at have et generelt overblik over kategorien af målgrupper, der er interesserede i vores produkter og/eller tjenester. Denne behandling er baseret på Eatons legitime interesse i at forbedre vores Eaton-sider og vores udvalg af produkter og tjenester. 

For at få flere oplysninger om de cookies, vi bruger, klik her
For at få flere oplysninger om opbevaring og sletning af data, klik her.
Følsomme personoplysninger
Eaton vil ikke forsøge at indsamle følsomme personoplysninger fra dig. Følsomme personoplysninger omfatter bl.a. racemæssig eller etnisk oprindelse, fysisk eller mental sundhed og religiøse overbevisninger. Derfor indsamler vi kun følsomme personoplysninger, når du bevidst har gjort dem offentlige og har eksponeret de pågældende oplysninger for os. Når Eaton behandler disse data, har du de samme rettigheder som beskrevet nedenfor.

For flere oplysninger om dine databeskyttelsesrettigheder, klik her.
spacer
Informationskanalerne er ikke målrettet til børn under 13 år. Vi indsamler ikke bevidst personligt identificerbare oplysninger eller personoplysninger fra personer under 13 år. Hvis vi under indsamlingen beslutter, at en bruger er under denne alder, vil vi ikke bruge eller opretholde hans/hendes personligt identificerbare oplysninger eller personoplysninger uden en forælders/værges samtykke. Hvis vi bliver opmærksomme på, at vi uforsætligt har indsamlet personligt identificerbare oplysninger eller personoplysninger fra et barn under 13 år, sletter vi sådanne personligt identificerbare oplysninger eller personoplysninger fra vores optegnelser.

Hvis en forælder eller værge bliver opmærksom på, at hans eller hendes barn har givet os sine personoplysninger uden deres samtykke, bedes du kontakte os via dataprotection@eaton.com
spacer

Ud over de måder, der er beskrevet i afsnittet ‘Oplysninger, som vi indsamler’, kan Eaton indsamle personoplysninger fra en række forskellige kilder, der generelt hører ind under disse kategorier:

  • Offentligt tilgængelige data/data fra tredjeparter: Oplysninger fra automatiserede interaktioner på websteder, der ikke tilhører Eaton, eller andre oplysninger, som du kan have gjort offentligt tilgængelige, såsom indlæg på sociale medier, eller oplysninger tilvejebragt af tredjepartskilder, såsom marketing-tilmeldingslister eller dataaggregatorer.
  • Automatiserede interaktioner: Fra brugen af teknologier såsom elektroniske kommunikationsprotokoller, cookies, indlejrede URL'er eller pixels eller widgets, knapper og værktøjer.
  • Elektroniske kommunikationsprotokoller: Eaton kan automatisk modtage information fra dig som en del af selve kommunikationsforbindelsen, som består af information om netværksrouting (hvor du kom fra), information om udstyr (browsertype eller enhedstype), din IP-adresse (som kan identificere din generelle geografiske placering eller virksomhed) og dato og tidspunkt.
  • Eaton kan også automatisk modtage og registrere oplysninger om din interaktion med informationskanalerne som clickstream-oplysninger (hvornår hver Eaton-webside blev besøgt, og hvor lang tid, der blev brugt på hver side), hvor ofte du tilgår informationskanalen, performancedata, aggregere data om brug eller generelle data om geoplacering.
  • Som mange virksomheder bruger Eaton "cookies" og anden lignende sporingsteknologi (samlet kaldet "Cookies"). Eatons server vil bede din browser om at se, om der er cookies, som tidligere er blevet lagt af vores elektroniske informationskanaler.

For flere oplysninger om de cookies, vi bruger, klik her.

spacer

Vi kan videregive dine personoplysninger:

  • Til vores associerede selskaber eller datterselskaber til de formål, der er beskrevet i denne databeskyttelseserklæring.
  • Til vores tredjepartstjenesteudbydere, der leverer tjenester såsom websidehosting, dataanalyse, behandling af betaling/fakturering, ordreopfyldelse, tilvejebringelse af informationsteknologi og relateret infrastruktur, kundeservice, e-mail-levering, CRM, identitetsstyring, hændelsesstyring, markedsføringsintelligens, revision, opdagelse af svindel og andre tjenester.
  • Til tredjeparter, for at give dem mulighed for at sende dig markedsføringsmeddelelser, i overensstemmelse med dine valg, hvis du har valgt en sådan deling.
  • Til tredjepartssponsorer af lotterier, konkurrencer og lignende kampagner.
  • Til dine forbindelser forbundet med din sociale mediekonto, til andre websidebrugere og til din sociale mediekontoudbyder i forbindelse med din sociale delingsaktivitet. Ved at forbinde din Eaton-konto og din sociale mediekonto giver du os tilladelse til at dele oplysninger med din sociale mediekontoudbyder, og du forstår, at brugen af de oplysninger, vi deler, er underlagt den sociale medieudbyders fortrolighedspolitik.
  • Når du interagerer med Eaton som forretningskunde, leverandør eller forretningspartner, kan Eaton videregive personoplysninger, der er tilgængelige i rapporter og andre materialer, der leveres af dig og/eller din virksomhed i henhold til en aftale med en anden forretningspartner og/eller en leverandør.
  • Under særlige omstændigheder kan Eaton levere dine data til tredjepartskanalpartnere for at formidle et salg, yde teknisk support eller besvare spørgsmål, som du har stillet til Eaton.

For yderligere oplysninger om dine databeskyttelsesrettigheder, klik her.
For at få flere oplysninger om opbevaring og sletning af data, klik her.
For at få flere oplysninger om, hvordan disse data kan deles med tredjeparter, klik her.

Andre anvendelser og offentliggørelser
Vi kan også bruge og videregive dine personoplysninger, som vi mener er nødvendige eller passende: (a) for at overholde gældende lovgivning, som kan omfatte love uden for dit bopælsland, til at svare på anmodninger fra offentlige og statslige myndigheder, som kan omfatte myndigheder uden for dit bopælsland, at samarbejde med retshåndhævende myndigheder eller af andre juridiske årsager, (b) for at håndhæve vores vilkår og betingelser, og (c) for at beskytte vores rettigheder, fortrolighed, sikkerhed eller ejendom, og/eller vores associerede selskabers eller datterselskabers, dig eller andre.

Derudover kan vi bruge, videregive eller overføre dine oplysninger til en tredjepart i tilfælde af omorganisering, fusion, salg, joint venture, overdragelse, overførsel eller anden afhændelse af hele eller enhver del af vores forretning, aktiver eller aktier (herunder i forbindelse med konkurs eller lignende procedurer).
spacer

Som mange virksomheder bruger Eaton "cookies" og anden lignende sporingsteknologi (samlet kaldet "Cookies"). Eatons server vil bede din browser om at se, om der er cookies, som tidligere er blevet lagt af vores elektroniske informationskanaler.

Hvad er cookies?
En cookie er en lille tekstfil, som placeres på din enhed. Cookies hjælper med at analysere webtrafik og give webapplikationer mulighed for at reagere på dig som individ. Webapplikationen kan skræddersy sine operationer efter dine behov, og hvad du kan lide og ikke lide, ved at indsamle og huske oplysninger om dine præferencer. Visse cookies kan indeholde personoplysninger – for eksempel, hvis du klikker på "Husk mig", når du logger ind, kan en cookie opbevare dit brugernavn. Cookies kan indsamle oplysninger, herunder en unik identifikator, brugerpræferencer, profiloplysninger, medlemskabsoplysninger og generel statistik omkring brug og volumen. Cookies kan også bruges til at indsamle individualiseret data om brug af websider, give elektroniske oplysninger om personalisering af informationskanaler eller udføre og måle effektiviteten af annoncering i overensstemmelse med denne erklæring.

Cookies, der indstilles af websidens ejer (i dette tilfælde Eaton), kaldes "førstepartscookies".  Cookies, der indstilles af andre parter end websidens ejer kaldes ‭"‬tredjepartscookies.‭"  Tredjepartscookies gør det muligt at levere tredjepartsfunktioner eller -funktionalitet på eller gennem websiden (f.eks. annoncering, interaktivt indhold og analyser).  Parterne der lægger disse tredjepartscookies, kan genkende din computer, både når den besøger den givne webside og når den besøger visse andre websider.

Hvad bruger vi cookies til?
Vi bruger førsteparts- og tredjepartscookies af flere årsager. Nogle cookies kræves af tekniske årsager, for at vores kommunikationskanaler kan fungere, og vi henviser til disse som "væsentlige" eller "strengt nødvendige" cookies. Andre cookies giver os mulighed for at spore og målrette vores brugeres interesser for at forbedre oplevelsen på vore informationskanaler. Tredjeparter forsyner med cookies gennem vores informationskanaler for annoncering, analyser og andre formål.

Vi må placere cookies eller lignende filer på din enhed til sikkerhedsformål for at fortælle os, om du har besøgt informationskanalerne før, for at huske dine sprogpræferencer, for at bestemme om du er en ny besøgende eller på anden måde gøre sidenavigering håndterbar, og for at brugertilpasse din oplevelse på vores informationskanaler. Cookies giver os mulighed for at indsamle tekniske og navigationsoplysninger såsom browsertype, tid brugt på vores informationskanaler og besøgte sider. Cookies giver os også mulighed for at udvælge, hvilke annoncer eller tilbud der mest sandsynligt appellerer til dig, og vise dem til dig. Cookies kan forbedre din online oplevelse ved at gemme dine præferencer, mens du besøger en webside.

De specifikke typer af første- og tredjepartscookies, der placeres via vores informationskanaler, og de formål de udfører, er beskrevet via linket nedenfor (bemærk, at de specifikke cookies der placeres, kan variere afhængigt af den specifikke informationskanal, du besøger).

Hvad med andre sporingsteknologier som web beacons?
Cookies er ikke den eneste måde at genkende eller spore besøgende på et websted.  Vi kan bruge andre lignende teknologier fra tid til anden, såsom web-beacons (nogle gange kaldet "sporingspixels" eller "clear gifs").  Disse er små grafiske filer, der indeholder en unik identifikator, der gør det muligt for os at genkende, når nogen har besøgt vores websteder eller åbnet en e-mail, som vi har sendt til dem.  Dette giver os f.eks. mulighed for at overvåge brugernes trafikmønstre fra en side på vores websteder til en anden, for at levere eller kommunikere med cookies, for at forstå, om du er kommet til vores websteder fra en online annonce, der vises på et tredjepartswebsted, for at forbedre webstedets ydeevne og for at måle succesen af e-mailmarkedsføringskampagner.  I mange tilfælde er disse teknologier afhængige af, at cookies fungerer korrekt, og afvisning af cookies vil forringe deres funktion.

Hvordan kan du administrere dine cookies?
Du kan vælge at acceptere eller afvise cookies. De fleste webbrowsere accepterer automatisk cookies, men du kan som regel ændre din browserindstilling for at afvise cookies, hvis du foretrækker det. Hvis du foretrækker ikke at acceptere cookies, vil de fleste browsere give dig mulighed for (i) at ændre dine browserindstillinger til at give dig besked om, når du modtager en cookie, hvilket lader dig vælge om, du vil acceptere den eller ej; (ii) at deaktivere eksisterende cookies eller (iii) at indstille din browser til automatisk at afvise alle cookies. Vær dog opmærksom på, at hvis du deaktiverer eller afviser cookies, vil nogle funktioner og tjenester muligvis ikke fungere korrekt, fordi vi muligvis ikke kan genkende og forbinde dig med din(e) Eaton-konto/konti. Derudover vil de tilbud, vi giver, når du besøger vores side, muligvis ikke være så relevante for dig eller skræddersyede til dine interesser.

For at få flere oplysninger om, hvilke cookies vi bruger, klik her.

spacer
Eaton anvender tredjeparter som fx Google, Facebook, LinkedIn og Twitter og andre programmatiske annonceringsplatforme til at administrere Eatons annoncering på tredjeparters elektroniske kanaler. Persondata såsom brugerfællesskabets interesser eller udledte interesser, kan anvendes i udvalget af annoncer for at sikre, at de er relevante for brugeren. Nogle annoncer kan indeholde indlejrede pixels, der kan skrive og læse cookies eller returnere oplysninger fra sessionsforbindelser, der giver annoncører bedre mulighed for at fastlægge, hvor mange individuelle brugere der har interageret med annoncen.

Eaton kan også anvende annonceringsteknologier og deltage i annonceringsteknologinetværk, der indsamler oplysninger om brug fra Eatons og andres websider samt fra andre kilder for at vise dig Eaton-relaterede annoncer på Eatons egne og tredjeparters websider. Disse annoncer kan være skræddersyet til dine formodede interesser ved at anvendetilpassede og adfærdsmæssige annonceringsteknologier. Alle tilpassede eller adfærdsmæssige annoncer, der sendes til din browser, vil indeholde oplysninger, som informerer dig om annonceringspartneren, og hvordan du framelder sådanne annoncer. Framelding betyder ikke, at du stopper med at modtage annoncer fra Eaton. Det betyder, at du stopper med at modtage annoncer fra Eaton, der er blevet målrettet til dig baseret på dine besøg og browseraktiviteter på tværs af websider over tid.

Cookie-baserede værktøjer, der giver dig mulighed for at framelde interessebaseret annoncering, forhindrer Eaton og andre deltagende virksomheder indenfor annonceringsteknologi i at sende interessebaserede annoncer til dig på vegne af Eaton. De vil kun fungere på den internetbrowser, hvorpå de lægges, og de vil kun fungere, hvis din browser er indstillet til at acceptere tredjepartscookies. Disse cookie-baserede frameldingsværktøjer er muligvis ikke pålidelige, hvor (fx visse mobilenheder og operativsystemer) cookies nogle gange automatisk deaktiveres eller fjernes. Hvis du sletter cookies, skifter browser, computer eller bruger et andet operativsystem, skal du framelde dig igen.
spacer
Vores retsgrundlag for indsamling og brug af de personoplysninger, der er beskrevet ovenfor, afhænger af de pågældende personoplysninger og den specifikke sammenhæng, hvori vi indsamler dem. 

Vi indsamler normalt kun personoplysninger fra dig (i) hvis vi har dit samtykke til at gøre det (ii) hvis vi har brug for personoplysningerne til at opfylde en kontrakt med dig, eller (iii) hvis behandlingen er i vores legitime interesser og ikke tilsidesættes af dine databeskyttelsesinteresser eller grundlæggende rettigheder og frihedsrettigheder. I nogle tilfælde kan vi også have en juridisk forpligtelse til at indsamle personoplysninger fra dig eller på anden måde have brug for personoplysningerne til at beskytte dine eller en anden persons vitale interesser.

Hvis vi beder dig om at tilvejebringe personoplysninger for at overholde et juridisk krav eller for at opfylde en kontrakt med dig, vil vi gøre dette klart på det relevante tidspunkt og rådgive dig om, hvorvidt tilvejebringelsen af dine personoplysninger er obligatorisk eller ej (samt om de mulige konsekvenser, hvis du ikke tilvejebringer dine personoplysninger).
spacer
Denne databeskyttelseserklæring omhandler ikke, og vi er ikke ansvarlige for, tredjeparters databeskyttelses-, informations- eller andre praksisser, herunder tredjeparter, der driver et websted eller en tjeneste, som Eaton-siderne linker til. Medtagelsen af et link på Eaton-siderne indebærer ikke godkendelse af det linkede websted eller tjeneste fra vores eller vores associerede selskabers eller datterselskabers side.

Derudover er vi ikke ansvarlige for andre organisationers politikker eller sikkerhedspraksisser for indsamling, brug, offentliggørelse eller indsamling af oplysninger, såsom Facebook, Apple, Google, Microsoft, RIM eller andre app-udviklere, app-udbydere, sociale medieplatformsudbydere, operativsystemudbydere, trådløse tjenesteudbydere eller enhedsproducenter, herunder med hensyn til eventuelle personoplysninger, som du videregiver til andre organisationer gennem eller i forbindelse med Eaton-siderne. Disse andre organisationer kan have deres egne databeskyttelsesmeddelelser, -erklæringer eller -politikker. Vi anbefaler kraftigt, at du gennemgår dem for at forstå, hvordan dine personoplysninger kan behandles af de pågældende andre organisationer.

Ved at forbinde din Eaton-konto og din sociale mediekonto giver du os tilladelse til at dele oplysninger med din sociale mediekontoudbyder, og du forstår, at brugen af de oplysninger vi deler, vil være underlagt den sociale medieudbyders fortrolighedspolitik. Dine personoplysninger kan deles med dine venner, der er forbundet med din sociale mediekonto, med andre websidebrugere og med din sociale mediekontoudbyder i forbindelse med din sociale delingsaktivitet. Eaton er bundet af disse tredjeparters fortrolighedspraksisser eller -politikker. 

For yderligere oplysninger om, hvordan disse oplysninger kan deles med tredjeparter, klik her.

For at få oplysninger om internationale dataoverførsler, klik her.
spacer
Vi bruger passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger til at beskytte de personoplysninger, som vi indsamler og behandler. De foranstaltninger som vi bruger, er beregnet til at levere et sikkerhedsniveau, der er passende for risikoen ved behandling af dine personoplysninger. Desværre kan ingen dataoverførsel eller lagringssystem garanteres at være 100% sikkert. Hvis du har grund til at tro, at din interaktion med os ikke længere er sikker, bedes du straks underrette os i overensstemmelse med afsnittet‭ "‭‬Sådan kontakter du os"‭ nedenfor. 
spacer
Eaton opbevarer dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at levere produkter eller tjenester til dig, efter bnehov til de formål, der er beskrevet i denne meddelelse eller på indsamlingstidspunktet, ellerefter behov for at overholde vores juridiske forpligtelser (f.eks. for at opfylde fravalg), løse tvister og håndhæve vores aftaler, eller i det omfang det er tilladt ved lov.

Ved slutningen af opbevaringsperioden, eller når vi ikke har et igangværende legitimt forretningsmæssigt behov for at behandle dine personoplysninger, vil Eaton slette eller anonymisere dine personoplysninger på en måde, der er beregnet til at sikre, at de ikke kan rekonstrueres eller læses. Hvis dette ikke er muligt, vil vi på sikker vis opbevare dine personoplysninger og isolere dem fra eventuel yderligere behandling, indtil sletning er mulig.
spacer

Dine personoplysninger kan overføres til og behandles i andre lande end det land, hvor du er bosiddende. Disse lande kan have love om databeskyttelse og privatlivets fred, der er forskellige fra lovene i dit land.

Vi har truffet passende sikkerhedsforanstaltninger for at kræve, at dine personoplysninger forbliver beskyttet i overensstemmelse med denne erklæring. Disse omfatter implementering af Europa-Kommissionens standardkontraktbestemmelser for overførsler af personoplysninger mellem vores koncernselskaber, som kræver, at alle koncernselskaber beskytter personoplysninger, som de behandler fra Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS) i overensstemmelse med den Europæiske Unions databeskyttelseslovgivning.

Eaton overholder principperne for EU-USA og Schweiz-USA Privacy Shield-ordning, selvom Eaton ikke påberåber sig EU-USA og Schweiz-USA Privacy Shield-ordningerne som retsgrundlag for overførslen af personoplysninger i lyset af Den Europæiske Unions Domstols afgørelse i sag C-311/18. I stedet bruger Eaton forskellige juridiske mekanismer til at overføre personoplysninger fra Europa, Storbritannien og Schweiz til USA som beskrevet ovenfor.

Eaton Corporation Privacy Shield-oplysninger til personoplysninger, der overføres før 16. juli 2020

Eaton Corporation og dets associerede selskaber i USA er certificeret af EU-USA og Schweiz-USA Privacy Shield-ordningerne, som fremsat af det amerikanske handelsministerium vedrørende overførsel af personoplysninger fra Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS), Storbritannien og Schweiz til USA. Selvom EU-USA Privacy Shield og Schweiz-USA Privacy Shield er ugyldig for overførsel af data, hvor personoplysninger allerede er blevet overført til USA på grundlag af EU-USA Privacy Shield eller Schweiz-USA Privacy Shield, vil vi fortsætte med at beskytte personoplysninger fra EU, Schweiz og Storbritannien i overensstemmelse med standarderne i Privacy Shield og gældende EU-lovgivning.

I overensstemmelse med Privacy Shield-principperne forpligter Eaton sig til at løse klager over vores indsamling eller brug af dine personoplysninger. Personer fra EU og Schweiz med forespørgsler eller klager vedrørende vores Privacy Shield-politik skal først kontakte Eaton. Du kan finde kontaktoplysningerne i slutningen af dette afsnit.

Eaton har yderligere forpligtet sig til at samarbejde med det panel, der er oprettet af EU's databeskyttelsesmyndigheder (DPA'er) og den schweiziske føderale databeskyttelses- og informationskommissær (FDPIC) med hensyn til uløste Privacy Shield-klager vedrørende data, der overføres fra EU og Schweiz.

Under visse omstændigheder kan du påberåbe dig bindende voldgift for klager vedrørende overholdelse af Privacy Shield, når andre procedurer for tvistbilæggelse er udtømt.

Eaton Corporation er underlagt undersøgelses- og håndhævelsesmyndigheder i Federal Trade Commission (FTC). I den henseende bekræfter den, at den overholder de syv EU-USA Privacy Shield-ordnings principper, der er fremsat af det amerikanske handelsministerium, i forbindelse med personoplysninger der indsamles i Den Europæiske Union.

Eaton Corporation er ansvarlig for behandlingen af personoplysninger, som de har modtaget i henhold til Privacy Shield-ordningen og efterfølgende overført til en tredjepart, der handler som agent på deres vegne. Eaton Corporation overholder Privacy Shield-principperne for alle videre overførsler af personoplysninger fra EU og Schweiz, herunder bestemmelserne om overførselsansvar.

Hvis du vil vide mere om Privacy Shield-programmet, Privacy Shield-principperne og se vores certificeringsside, bedes du besøge det amerikanske handelsministeriums Privacy Shield-liste ved at klikke på følgende link: https://www.privacyshield.gov/.

Eaton Corporation US’s affilierede selskaber:

  • Azonix Corporation
  • Bussmann International Holdings, LLC
  • Bussmann International, Inc.
  • Cannon Technologies, Inc.
  • CBE Services, Inc.
  • Chagrin Highlands III Ltd.
  • Cooper B-Line, Inc.
  • Cooper Bussmann, LLC
  • Cooper Crouse-Hinds MTL, Inc.
  • Cooper Crouse-Hinds LLC, Inc.
  • Cooper Electrical International, LLC
  • Cooper Enterprises LLC
  • Cooper Finance USA, Inc.
  • Cooper Industries International, LLC
  • Cooper Industries, LLC
  • Cooper Interconnect, Inc.
  • Cooper Notification, Inc.
  • Cooper Power Systems, LLC
  • Cooper Technologies Company
  • Cooper Wheelock, Inc.
  • Cooper Wiring Devices, Inc.
  • Eaton Aeroquip LLC
  • Eaton Aerospace LLC
  • Eaton Ann Arbor LLC
  • Eaton Electric Holdings LLC
  • Eaton Holding LLC
  • Eaton Hydraulics LLC
 
  • Eaton Industrial Corporation
  • Eaton Leasing Corporation
  • CLS Holding LLC
  • Eaton US Holdings, Inc.
  • Cooper Industries Polen, LLC
  • EIC Holding GP III
  • EIC Holding GP IV
  • Eaton Automated Transmission Technologies Corporation
  • EIC Holding IV LLC
  • EIC Holding V LLC
  • EIC Holding VI LLC
  • McGraw-Edison Development Corporation
  • MTL Instruments LLC
  • MTL Partners II, Inc.
  • MTL Partners, Inc.
  • Standard Automation & Control LP
  • Sure Power, Inc.
  • Wright Line Holding, Inc.
  • Wright Line LLC
  • Eaton Industries IX LLC
  • Cooper Industries Vietnam, LLC
  • Eaton Industries VIII LLC
  • Eaton Industries XVI LLC
  • Eaton Industries (Filippinerne), LLC
  • Cooper Industries Mellemøsten, LLC
  • Cooper Industries Sydafrika, LLC
Enkeltpersoner med forespørgsler eller klager vedrørende denne meddelelse om beskyttelse af personlige oplysninger, eller databeskyttelses- og fortrolighedsrelaterede bekymringer, skal kontakte Eaton på:

Eaton
Global Ethics and Compliance Data Protection and Privacy Office
1000 Eaton Boulevard
Cleveland, OH 44122

eller

via e-mail på: dataprotection@eaton.com

spacer

I det omfang det er tilladt i henhold til lovgivningen i dit land eller din stat, har du følgende databeskyttelses- og privatlivsrettigheder:

  • Hvis du ønsker at få adgang til (ret til at vide), rette, opdatere eller anmode om sletning af dine personoplysninger, kan du gøre det til enhver tid ved at kontakte os ved hjælp af kontaktoplysningerne angivet under overskriften "Sådan kontakter du os" nedenfor. Du kan også til enhver tid opdatere din Eaton-profil og relaterede personoplysninger. Besøg Præferencecenteret for at ændre disse oplysninger.
  • Derudover kan du gøre indsigelse mod behandling af dine personoplysninger, bede os om at begrænse behandling af dine personoplysninger eller anmode om overførsel af dine personoplysninger. Du kan udøve disse rettigheder ved at kontakte os ved hjælp af kontaktoplysningerne under overskriften "Sådan kontakter du os" nedenfor.
  • Du har ret til når som helst at framelde den markedsføringskommunikation, som vi sender til dig.  Du kan udøve denne ret ved at klikke på linket "frameld" eller "fravælg" i de markedsførings-e-mails, som vi sender til dig.  For at fravælge andre former for markedsføring (såsom markedsføring med post eller telemarketing), bedes du kontakte os ved hjælp af kontaktoplysningerne angivet under overskriften "Sådan kontakter du os" nedenfor. Bemærk venligst, at hvis du fravælger modtagelse af markedsføringsmeddelelser fra os, kan vi stadig sende dig vigtige administrative meddelelser, som du ikke kan fravælge. For flere oplysninger om dine registrerings- og privatlivsvalg, herunder muligheden for at framelde dig, klik her.
  • Tilsvarende, hvis vi har indsamlet og behandlet dine personoplysninger med dit samtykke, kan du til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Tilbagetrækning af dit samtykke vil ikke påvirke lovligheden af eventuel behandling, som vi udførte forud for din tilbagetrækning, og det vil heller ikke påvirke behandlingen af dine personoplysninger, der udføres i tillid til lovlige behandlingsgrunde andet end samtykke.
  • Kun for beboere i Californien: Ret til at fravælge. Du har ret til at fravælge salget af dine personoplysninger. Eaton sælger kun i sjældne tilfælde dine personlige oplysninger til tredjepart. I sådanne tilfælde har du altid ret til at fravælge dette salg. For at gøre dette skal du enten klikke her eller bruge 'CCPA – Undlad at sælge anmodning' i sidefoden på vores websted.

Du kan til enhver tid udøve din ret ved at kontakte os ved at sende en e-mail til dataprotection@eaton.com eller for beboere i Californien ved at ringe til +1-800-386-1911 eller ved at bruge denne online formular. Vi vil forsøge at efterkomme din(e) anmodning(er) så hurtigt som praktisk muligt inden for den påkrævede tidsramme, der er angivet i databeskyttelses- og privatlivsloven i det land og den stat, hvor du bor.

I din anmodning bedes du angive, hvilken rettighed du ønsker at udføre, og hvilke personoplysninger dette henviser til. Af hensyn til din beskyttelse kan vi være nødt til at bekræfte din identitet, før vi efterkommer din anmodning.

Hvis du gør brug af (nogle af) dine valg og rettigheder, kan du muligvis ikke bruge visse Eaton-tjenester helt eller delvist.

Bemærk venligst, at vi kan være nødt til at opbevare visse oplysninger til registreringsformål og/eller for at gennemføre eventuelle transaktioner, som du påbegyndte, før du anmodede om en ændring eller sletning (f.eks. når du foretager et køb eller tilmelder dig en kampagne, kan du muligvis ikke ændre eller slette de personoplysninger, der blev tilvejebragt før efter afslutningen af et sådant køb eller en kampagne).

For at få flere oplysninger om opbevaring og sletning af data, klik her.

Du har også ret til at klage til en databeskyttelsesmyndighed, der er kompetent for dit land eller din region, over vores indsamling og brug af dine personoplysninger.

spacer
En liste over dine nuværende databeskyttelsesvalg er tilgængelig her.

Eaton giver dig mulighed for at oprette en præferenceprofil til markedsføringskommunikation. Du kan bruge profilen til at tilpasse og kontrollere dine præferencer for at modtage elektronisk information, herunder tilmelding (eller framelding) af fællesskaber, nyhedsbreve og generelle interesseområder. Du kan vende tilbage til din præferenceprofil når som helst for at ændre dine valg eller redigere din profil.

E-mailmarkedsføring: Eaton giver dig mulighed for at fravælge markedsføringsmeddelelser. Du kan fravælge e-mailmarkedsføring ved at ændre din præferenceprofil som beskrevet ovenfor eller ved at bruge vores generelle automatiske frameldingslink, der er inkluderet i alle Eatons markedsførings-e-mails.  Hvis du har problemer med at anvende nogen af disse frameldingsmekanismer, kan du kontakte os via kontaktoplysningerne under afsnittet "Sådan kontakter du os" nederst i denne erklæring.

En del af ikke-markedsføringskommunikation er ikke omfattet af generel framelding som fx kundekommunikation relateret til produktdownload, salgstransaktioner, softwareopdateringer og andre supportrelaterede informationer, patches og lapninger og videregivelser for at overholde juridiske krav (hvor det er tilladt af loven). Nogle andre former for kommunikation med distributører og forhandlere er heller ikke omfattet af generel framelding, herunder produktunderretninger, kontraktmæssig markedsføring og salgsmaterialer samt andre meddelelser relateret til partnerstatus.

Alle Eatons e-mail-meddelelser spores med henblik på kvalitetssikring og kan spores med henblik på markedsføring og analyse.

Mobilapplikationer: Eatons mobilapplikationer kan sende push-meddelelser direkte til din mobilenhed til de formål, der er angivet i denne erklæring. Du kan til enhver tid framelde dig fra at modtage sådanne push-beskeder og placeringsbaserede tjenester på din mobil, ved at redigere notifikations- og placeringsindstillingerne på din mobilenhed.
spacer
Denne erklæring og andre politikker kan opdateres regelmæssigt og uden forudgående varsel til dig, og eventuelle ændringer vil træde i kraft straks efter offentliggørelsen af den reviderede erklæring på informationskanalerne. Vi vil dog bruge dine personoplysninger på en måde, der er i overensstemmelse med den erklæring, der var i kraft på det tidspunkt, hvor du indsendte personoplysningerne, medmindre du giver dit samtykke til den nye eller reviderede erklæring. Vi slår en fremtrædende meddelelse op på informationskanalerne for at give dig besked om væsentlige ændringer og angiver øverst i erklæringen, hvornår den senest blev opdateret.

Vi vil indhente dit samtykke til væsentlige ændringer i erklæringen, hvis og når det er krævet af gældende databeskyttelseslovgivning.
spacer
Hvis du har eventuelle spørgsmål eller kommentarer til denne erklæring, bekymringer om vores behandling af dine personoplysninger eller eventuelle andre spørgsmål vedrørende databeskyttelse og fortrolighed, bedes du kontakte os ved at sende en e-mail til dataprotection@eaton.com eller skrive til nedenstående adresse:

Eaton
Att.: Global Data Protection and Privacy Office
1000 Eaton Boulevard
Cleveland, OH 44122
spacer