Saamme toimimaan sen, millä on merkitystä.

Yksityisyys, evästeet ja tietosuoja

Tietosuoja- ja yksityisyyshuomautus

Viimeksi päivitetty: 3. joulukuuta 2020

Eaton Corporation plc kunnioittaa valitsemiasi henkilötietojesi käsittelyä koskevia asetuksia. Seuraava tietosuojailmoitus räätälöidään sen mukaan, miten Eaton kerää henkilötietojasi.

Eaton ja sen tytäryhtiöt ja osakkuusyhtiöt "(Eaton", " "”me”, ”meitä” tai ”meidän”) kunnioittavat valintojasi, jotka koskevat mahdollisesti keräämiemme henkilötietojen käsittelyä. Tässä ilmoituksessa ("Ilmoitus") kerrotaan, kuinka käsittelemme henkilötietojasi, miten voit hallita niiden käyttöä ja miten voit käyttää tietosuojaoikeuksiasi. Ilmoituksessa kuvaillaan myös käytäntöjämme, jotka koskevat tietoja, jotka on kerätty Eatonin eri sivustoilta, joissa on linkki tähän ilmoitukseen, tai jotka viittaavat siihen (kuten verkkosivustomme, tietokone- tai mobiilisovelluksemme, sosiaalisen median sivumme ja HTML-muotoiset sähköpostiviestit) sekä jotka on kerätty offline-myynti- ja markkinointitoimintojen kautta (yhdessä "informaatiokanavat").

Informaatiokanavat saattavat tarjota linkkejä tai mahdollisuutta yhdistyä muihin kuin Eatonin verkkosivustoihin, palveluihin, sosiaalisiin verkkoihin tai sovelluksiin. Näiden linkkien napsauttaminen tai yhteyksien salliminen saattaa sallia sen, että kolmas osapuoli kerää tai jakaa tietoa sinusta. Nämä kolmannen osapuolen verkkosivustot tai palvelut eivät ole meidän hallinnassamme. Kehotamme sinua tarkistamaan muiden kuin Eatonin verkkosivustojen tai palveluiden tietosuojakäytännöt ja käyttöehdot ennen kuin luovutat niille henkilötietojasi.

Jos sinulla on henkilötietojesi käsittelyä koskevia kysymyksiä tai huolenaiheita, ota meihin yhteyttä tämän ilmoituksen alaosassa annettujen yhteystietojen avulla.

Yritysostot: Eaton saattaa hankkia yrityksiä, jotka toimivat verkossa kiinnostuksenkohteisiin perustuvan mainonnan alalla. Nämä yritykset siirtyvät tämän ilmoituksen alaisiksi osana integraatiota. Ota huomioon, että olemassa olevien yksityisyyskäytäntöjen määräykset saattavat pysyä voimassa, kunnes siirto on valmis. Tutustu hankittujen yritysten yksityisyyskäytäntöihin, jos haluat lisätietoa näistä palveluista, kerätyistä tiedoista ja siitä, miten tietoja käytetään ja millaiset yrityksen kieltäytymisvalinnat ovat.

Laajenna jäljempänä olevat osiot saadaksesi koko ilmoituksen.

Kun olet vuorovaikutuksessa informaatiokanavien kanssa ja käytät niitä, Eaton voi kerätä henkilötietoja, jotka ovat tietoja, joista henkilö voidaan tunnistaa tai jotka liittyvät tunnistettavissa olevaan henkilöön. Henkilötietoja ovat myös tiedot, joita kerätään oltaessa vuorovaikutuksessa informaatiokanavien ja muiden kuin Eatonin verkkosivustojen kanssa ja niiden käytön yhteydessä. Ne eivät paljasta henkilöllisyyttäsi, ja ne eivät suoraan liity mihinkään henkilöön, mutta ne voidaan muihin tietoihin yhdistämällä yhdistää sinuun. Henkilötietoihin voi kuulua verkossa tai offline-tilassa tapahtuva vuorovaikutus tai kanssakäyminen, ja niihin voivat kuulua muun muassa:

Eaton-tilin tiedot
Kun luot Eaton-tilin, keräämme seuraavat henkilötiedot:

  • Nimi
  • Nimike
  • Sähköpostiosoite
  • Salasana
  • Maa- ja kieliasetukset
  • Asiakasnumero
  • Yrityksen nimi
  • Yrityksen osoite
  • Kaupunki
  • Osavaltio
  • Postinumero
  • Faksin numero
  • Matkapuhelinnumero
  • Yrityksen puhelinnumero
  • Organisaatiotyyppi
  • Tehtävänimike/erikoisala
  • Asiakastilin numero
  • Organisaatiotyyppi
  • IP-osoite

Käytämme näitä henkilötietoja luodaksemme ja ylläpitääksemme Eaton-tiliäsi. Voit käyttää Eaton-tiliäsi erilaisiin palveluihin. Kun käytät Eaton-tiliäsi palveluun, voimme lisätä muita henkilötietoja Eaton-tiliisi.

Eaton-tilisi luominen tapahtuu vain sinun pyynnöstäsi, ja pidämme tilitietojesi käsittelyä tarpeellisena sopimuksen täytäntöönpanemiseksi.

Lisätietoja tietosuojaoikeuksistasi saat napsauttamalla  tästä.
Lisätietoja tietojen säilyttämisestä ja poistamisesta saat napsauttamalla  tästä.
Jos haluat lisätietoja siitä, miten näitä tietoja voidaan jakaa kolmansille osapuolille, napsauta  tästä.

Osto- ja rekisteröintitiedot
Voit ostaa Eatonin tuotteita ja palveluita ja rekisteröidä tuotteesi. Kun ostat tuotteita/palveluita ja rekisteröit tuotteesi, keräämme seuraavia henkilötietoja:

  • Lähetys- ja laskutusosoite
  • Puhelinnumero
  • Laskuhistoria, joka sisältää yhteenvedon ostetuista Eatonin tuotteista/palveluista
  • Tiedot ostoksia tai verkkokaupan käyttäjäkokemusta koskevista keskusteluista, joita saatat käydä asiakaspalveluosastojen kanssa
  • Rekisteröidyn tuotteen/palvelun tiedot, kuten tuotteen/palvelun nimi, sen tuoteluokka, tuotteen mallinumero, ostopäivä, ostotosite
  • Etunimi
  • Sukunimi
  • Tilinumero
  • Sähköpostiosoite
  • IP-osoite

Käytämme näitä henkilötietoja ostoksesi suorittamiseen ja/tai tuotteesi rekisteröintiin. Kun sinulla on Eaton-tili, voit myös rekisteröidä tuotteesi. Jos kirjaudut sisään käyttämällä Eaton-tiliäsi, osto- ja rekisteröintitietosi lisätään Eaton-tiliisi. Jos ostat Eatonin tuotteita/palveluja ”vierailijana”, käytämme osto ja rekisteröintitietojasi ostoksesi toteuttamiseen, mutta emme lisää tietoja Eaton-tiliisi.

Tuotteiden osto ja rekisteröinti tapahtuu vain pyynnöstäsi, ja pidämme osto- ja rekisteröintitietojesi käsittelyä tarpeellisena kanssamme (tai muun tahon kanssa) tekemäsi sopimuksen täytäntöön panemiseksi.

Lisätietoja tietosuojaoikeuksistasi saat napsauttamalla  tästä.
Lisätietoja tietojen säilyttämisestä ja poistamisesta saat napsauttamalla  tästä.
Lisätietoja siitä, miten näitä tietoja voidaan jakaa kolmansille osapuolille, saat napsauttamalla tästä.

Tuotetestaajan tiedot
Kun sinulla on Eaton-tili tai olet vuorovaikutuksessa Eatonin markkinointikampanjoiden kanssa, voit liittyä Eatonin tuote-/palvelutestaajaksi ja kertoa meille, mitä mieltä olet tuotteistamme tai palveluistamme.

Kun rekisteröidyt Eatonin tuote-/palvelutestaajaksi, keräämme seuraavat henkilötiedot:

  • Niiden tuotteiden tyyppi, joista olet kiinnostunut, jotta voimme kertoa sinulle olennaisista tuotetesteistä
  • Tuotetestaajahakemukseesi liittyvät tiedot, kuten minkä tuotteen testaajaksi olet hakenut, ja vastaukset valintakyselyyn, jos tällainen kysely oli osa valintamenettelyä
  • Yleiskatsauksen siitä, mihin testeihin olet osallistunut
  • Lähetys-/täyttötiedot, kuten lähetys-/laskutiedot ja puhelinnumero
  • Testaamiasi Eaton-tuotteita ja -palveluita koskevat arvioisi ja palautteesi
  • Aktiviteetteihin osallistuminen
  • Etunimi
  • Sukunimi
  • Sähköpostiosoite

Käytämme näitä henkilötietoja kutsuaksemme sinut testaajaksi, ja käytämme palautettasi testattujen tuotteiden ja palveluiden parantamiseen ja kehittämiseen. Tuotetestaajatietosi lisätään Eaton-tiliisi.

Katsomme, että tuotetestaajatietojesi käsittely perustuu Eatonin oikeutettuun etuun parantaa tuote- ja palveluvalikoimaamme.

Lisätietoja tietosuojaoikeuksistasi saat napsauttamalla tästä.
Lisätietoja tietojen säilyttämisestä ja poistamisesta saat napsauttamalla tästä.
Lisätietoja siitä, miten näitä tietoja voidaan jakaa kolmansille osapuolille, saat napsauttamalla tästä.

Myynninedistämiseen liittyvät viestintätiedot
Voit halutessasi rekisteröityä ja hyväksyä markkinointi- ja myynnineristämisviestinnän. Kun rekisteröidyt vastaanottamaan markkinointi- ja myynninedistämisviestintää, käytämme seuraavia henkilötietoja:

  • Sähköpostiosoite (jos sinulla ei ole tiliä)
  • Etunimi
  • Sukunimi
  • Nimike
  • Eaton-tilisi tiedot
  • Syntymäaika
  • Yhtiö
  • Osoite
  • Kaupunki
  • Osavaltio
  • Postinumero
  • Maa
  • Työtehtävä
  • Ostorooli
  • Työpuhelinnumero

Saatamme kerätä näitä tietoja Eatonin sivujen, Eatonin mobiilisovellusten, avaamiesi sähköpostiviestien sekä tapahtumiin osallistumisiesi kautta.  Käytämme näitä henkilötietoja lähettääksemme sinulle mieltymyksiisi ja käyttäytymiseesi perustuvaa markkinointiviestintää Eatonin tuotteista, palveluista, tapahtumista ja kampanjoista.

Suostumuksesi perusteella, tai jos Eatonilla on oikeutettu etu, Eaton-konsernin yhtiöt voivat ottaa sinuun yhteyttä sähköpostitse, tekstiviestillä ja muiden digitaalisten kanavien avulla, kuten mobiilisovelluksien ja sosiaalisen median kautta. Voimme analysoida ja yhdistää kaikki tilitietoihisi liittyvät tiedot sekä tiedot kanssakäymisestäsi Eatonin kanssa, jotta voimme räätälöidä viestinnän vastaamaan mieltymyksiäsi ja käyttäytymistäsi sekä voidaksemme tarjota sinulle parhaan, yksilöllisen kokemuksen. Käytämme näitä tietoja myös luodaksemme yleisöstämme segmenttejä, jotka kertovat, mistä tuotteistamme ja/tai palveluistamme käyttäjät ovat kiinnostuneita, ja seurataksemme markkinointipyrkimyksemme menestystä. Saatamme myös lähettää Eatonin lehdistötiedotteita sähköpostitse (lehdistösähköpostitiedot). Kun Eaton lähettää lehdistötiedotteita, Eaton käsittelee nimeäsi, yhteystietojasi (esim. sähköposti) ja yritystä koskevia tietoja.

Kuten edellä on ilmoitettu ja kuvailtu, markkinointiviestintään liittyvien henkilötietojen käsittely perustuu suostumukseesi tai jos Eatonilla on siihen oikeutettu etu. Jos Eaton käsittelee henkilötietojasi suostumuksen perusteella, sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa ilman, että se vaikuttaa ennen suostumuksen peruuttamista tapahtuneen käsittelyn laillisuuteen. Eaton antaa sinulle mahdollisuuden perua suostumuksesi vastaanottaa markkinointiviestejä milloin tahansa kunkin markkinointiviestimme alaosassa olevan tilauksen peruutuslinkin kautta.

Lisätietoja tietosuojaoikeuksistasi saat napsauttamalla tästä.
Lisätietoja tietojen säilyttämisestä ja poistamisesta saat napsauttamalla tästä.
Lisätietoja siitä, miten näitä tietoja voidaan jakaa kolmansille osapuolille, saat napsauttamalla tästä.

Kilpailutiedot
Voit halutessasi osallistua arvontoihin, kilpailupeleihin tai muihin kilpailuihin (kilpailut) Eatonin sivujen kautta.

Kun rekisteröidyt kilpailuun, voimme käyttää seuraavia henkilötietoja:

  • Sosiaalisen median profiilitietosi, jos osallistut sosiaalisen median tilisi kautta
  • Etunimi
  • Sukunimi
  • Sähköpostiosoite
  • Puhelinnumero
  • Postiosoite
  • Vaatteiden koko
  • Valokuva
  • Luomasi ja toimittamasi materiaali tai sisältö, jonka avulla voit osallistua arvontaan, kilpailuun, peliin tai muuhun kilpailuun 

Käytämme näitä henkilötietoja antaaksemme sinun osallistua kilpailuun, tunnistaaksemme sinut, estääksemme/havaitaksemme petoksia ja toteuttaaksemme palkinnon antamisen sinulle (jos voitat), ja pidämme kilpailutietojesi käsittelyä edellä mainituissa tapauksissa tarpeellisena sopimuksen täytäntöönpanemiseksi.

Lisätietoja löytyy kyseisen arvonnan, kilpailun, pelin tai muun kilpailun ehdoista.

Lisätietoja tietosuojaoikeuksistasi saat napsauttamalla tästä.
Lisätietoja tietojen säilyttämisestä ja poistamisesta saat napsauttamalla tästä.
Lisätietoja siitä, miten näitä tietoja voidaan jakaa kolmansille osapuolille, saat napsauttamalla tästä.

Verkkopalautteen tiedot
Voit halutessasi antaa palautetta ja arvosanoja, esittää kommentteja ja kysymyksiä sekä jättää arvosteluja verkkoarvioinneissa (verkkopalaute). Kun hyödynnät tätä mahdollisuutta, käsittelemme seuraavia henkilötietoja:

  • Evästetunnuksesi
  • Palautteesi/kommenttisi/kysymyksesi/arvosanasi/arviointisi
  • Yhteystietosi, jos annat ne meille (nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero)

Käytämme näitä henkilötietoja tarjotaksemme Eatonille arvokkaita tietoja ja näkemyksiä Eatonin sivujen tai tuotteiden/palvelujen parantamiseksi, ja katsomme, että verkkopalautteeseesi liittyvien tietojen käsittely perustuu meidän oikeutettuun etuumme parantaa Eatonin sivuja sekä tuotevalikoimaa ja palveluita.

Lisätietoja rekisteröinti- ja tietosuojavalinnoistasi, mukaan lukien mahdollisuus peruuttaa tilaus, saat napsauttamalla tästä.

Lisätietoja tietosuojaoikeuksistasi saat napsauttamalla tästä.
Lisätietoja tietojen säilyttämisestä ja poistamisesta saat napsauttamalla tästä.
Lisätietoja siitä, miten näitä tietoja voidaan jakaa kolmansille osapuolille, saat napsauttamalla tästä

Tapahtumatiedot
Eaton saattaa kerätä tietoja tapahtumista, webinaareista tai messuista (”tapahtumat”), joihin saatat haluta osallistua ja rekisteröityä Eatonin sivujen kautta. Voit rekisteröityä tapahtumaan joko Eatonin sivujen tai muiden järjestävien yritysten kautta. Kun rekisteröidyt tapahtumaan, käsittelemme seuraavia tietoja:

  • Etunimi
  • Sukunimi
  • Sähköpostiosoite
  • Maa
  • Nimike
  • Kiinnostuksen kohteena olevat tuotteet/palvelut
  • Yhtiö
  • Osoite
  • Työpuhelinnumero

Lisäksi saatamme tarvita seuraavia tietoja, kun olet vuorovaikutuksessa Eatonin kanssa ammattilaisen roolissa:

  • Tilitiedot
  • Erikoisala
  • Laitos
  • Kiinnostuksen kohteena olevat tuotteet
  • Päivämäärä

Joskus harvinaisissa tapauksissa Eaton varaa suoraan matkan tai majoituksen sinulle, jolloin saatamme kerätä seuraavat tiedot:

  • Ajankohta
  • Työ-/yrityksen puhelinnumero
  • Olennaiset ruokavaliotiedot
  • Terveyttä koskevat tiedot (kuten Americans with Disabilities Act, ADA, kaltaisten asiakirjojen vammaisille vaatimat mukautustoimenpiteet)
  • Saapumis- ja lähtöpäivämäärä sekä saapumis- ja lähtöaika
  • Hotellin tiedot
  • Lentoyhtiön kanta-asiakasohjelman numero tai muu kanta-asiakasohjelma
  • Ajokortin numero
  • Lennon tiedot
  • Vaatteiden koko (esim. mainostuotteet)
  • Sukupuoli

Ilmoittautumalla tapahtumaan suostut vastaanottamaan tapahtumaan suoraan liittyvää viestintää Eatonilta, kuten viestintää koskien sitä, missä tapahtuma järjestetään ja milloin se järjestetään. Käsittelemme näitä tietoja, koska se on tarpeen sen sopimuksen täyttämiseksi, jonka osapuolena olet. 

Saat lisätietoja rekisteröinti- ja tietosuojavalinnoistasi, mukaan lukien mahdollisuudesta peruuttaa tilaus, napsauttamalla  tästä.

Lisätietoja tietosuojaoikeuksistasi saat napsauttamalla  tästä.
Lisätietoja tietojen säilyttämisestä ja poistamisesta saat napsauttamalla  tästä.
Lisätietoja siitä, miten näitä tietoja voidaan jakaa kolmansille osapuolille, saat napsauttamalla tästä

Sosiaalisen median kuuntelutiedot
Kun olet vuorovaikutuksessa sosiaalisen median kanavien/sivujen/kampanjoiden ja blogien kanssa tai viestit niissä (esim. kun napsautat ”tykkää” tai ”jaa”, kun julkaiset ja jaat kommentteja ja kun lähetät arvioita ja arvosteluja), henkilötietojasi käsittelee kolmas osapuoli, joka tarjoaa Eatonille sosiaalisen median kuuntelupalveluja. Tämä tarkoittaa sitä, että sosiaalisen median kuuntelupalveluja tarjoava kolmas osapuoli säilyttää kopion verkossa harjoittamastasi julkisesti saatavilla olevasta vuorovaikutuksestasi, johon kolmas osapuoli on antanut meille pääsyn.

Keräämämme henkilötiedot sisältävät julkisesti saatavilla olevia, sosiaalista mediaa käyttäessäsi antamiasi tietoja, jotka on saatu kyseisen sosiaalisen median käyttämän kolmannen osapuolen kuuntelupalvelujen välityksellä. Tällaisia tietoja ovat esimerkiksi: 

  • Etunimi
  • Sukupuoli
  • Syntymäpäivä tai ikä
  • Etusivu
  • Profiilikuva
  • Aikavyöhyke
  • Postiosoite
  • Sähköpostiosoite
  • Maa
  • Kiinnostuksen kohteet
  • Julkaisemasi/jakamasi kommentit ja/tai sisältö

Käytämme näitä henkilötietoja saadaksemme yleiskäsityksen siitä, mitä mieltä ihmiset ovat meistä ja brändeistämme, saadaksemme käsityksen olennaisista verkkovaikuttajista, ratkaistaksemme ongelmia ja/tai parantaaksemme Eatonin tuotteita ja palveluita ja/tai aloittaaksemme myynninedistämiskeskustelun kanssasi. Katsomme, että sosiaalisen median kuuntelutietojen käsittely edellä mainitussa yhteydessä perustuu Eatonin oikeutettuun etuun. 

Jos et halua jakaa näitä tietoja kanssamme edellä kuvatusti, älä ole vuorovaikutuksessa Eatonin kanssa sosiaalisen median kanavien kautta.

Lisätietoja tietosuojaoikeuksistasi saat napsauttamalla  tästä.
Lisätietoja tietojen säilyttämisestä ja poistamisesta saat napsauttamalla  tästä.
Lisätietoja siitä, miten näitä tietoja voidaan jakaa kolmansille osapuolille, saat napsauttamalla tästä.

Kuluttaja- tai asiakaspalvelutiedot
Saatat ajoittain olla vuorovaikutuksessa kuluttaja- tai asiakaspalvelukeskuksiemme kanssa. Kun otat yhteyttä asiakastukeen tai kommunikoit Eatonin asiakaspalveluedustajan kanssa sähköpostitse, puhelimitse tai kirjallisesti (esim. vastauskortti) käytämme seuraavia henkilötietoja:

  • Tilitietosi
  • Ostohistoria, esittämiesi kysymysten ja pyyntöjen sisältö
  • Joskus soveltuvissa tapauksissa ja tarpeen mukaan puhelun nauhoitus ja historia. Tällaisessa tapauksessa, kuulet puhelun alussa viestin, jossa kerrotaan mahdollisesta nauhoituksesta.

Käytämme näitä henkilötietoja tarjotaksemme sinulle kuluttaja- ja asiakastukea (joka voi olla tuotteisiin tai palveluihin liittyvää), vastataksemme tiedusteluihisi, täyttääksemme pyyntösi ja tarjotaksemme sinulle niihin liittyvää asiakaspalvelua, kuten tuotteiden/palvelujen korjaamista tai lunastamista. Käytämme näitä henkilötietoja myös parantaaksemme, korjataksemme ja mukauttaaksemme tuotteitamme ja palveluitamme, täyttääksemme vaatimustenmukaisuutta koskevat standardit sekä kouluttaaksemme asiakaspalveluhenkilöstöämme.

Jos toimitamme tämän palvelun kanssasi tehdyn sopimuksen perusteella, pidämme henkilötietojesi käsittelyä tarpeellisena sen sopimuksen täyttämiseksi, jonka osapuolena olet. Muissa tapauksissa katsomme, että henkilötietojesi käsittely edellä mainitussa yhteydessä perustuu Eatonin oikeutettuun etuun.

Lisätietoja tietosuojaoikeuksistasi saat napsauttamalla  tästä.
Lisätietoja tietojen säilyttämisestä ja poistamisesta saat napsauttamalla  tästä.
Jos haluat lisätietoja siitä, miten näitä tietoja voidaan jakaa kolmansille osapuolille, napsauta  tästä.

Vierailijan kokemustiedot
Kun käytämme analyyttisiin tarkoituksiin sinulta keräämiämme henkilötietoja, jotka on kerätty käyttäessäsi Eatonin tuotteita/palveluja ja/tai Eatonin sivuja, teemme tämän parantaaksemme tuotteitamme/palvelujamme ja parantaaksemme käyttäjäkokemustasi. Teemme näin myös, jotta saamme yleiskuvan siitä yleisöstä, joka on kiinnostunut tuotteistamme ja/tai palveluistamme. Tämä käsittely perustuu Eatonin oikeutettuun etuun parantaa Eatonin sivuja sekä tuote- ja palveluvalikoimaa. 

Lisätietoja käyttämistämme evästeistä saat napsauttamalla tästä
Lisätietoja tietojen säilyttämisestä ja poistamisesta saat napsauttamalla tästä.
Arkaluontoiset henkilötiedot
Eaton ei pyri keräämään sinulta arkaluontoisia henkilötietoja. Arkaluontoisiin henkilötietoihin kuuluvat mm. rotu tai etninen alkuperä, fyysinen tai henkinen terveys ja uskonnollinen vakaumus. Siksi keräämme arkaluontoisia henkilötietoja vain silloin, kun olet tarkoituksellisesti tehnyt niistä julkisia ja paljastanut kyseiset tiedot meille. Kun Eaton käsittelee näitä tietoja, sinulla on samat oikeudet kuin jäljempänä on kuvattu.

Lisätietoja tietosuojaoikeuksistasi saat napsauttamalla tästä.
spacer
Tietokanavia ei ole tarkoitettu alle 13-vuotiaille lapsille. Emme tietoisesti kerää tietoja, joista henkilö voidaan tunnistaa, tai henkilötietoja alle 13-vuotiailta. Jos määritämme ja saamme tietojen keräämisen yhteydessä tietää, että käyttäjä on tämän ikäinen, emme käytä tai ylläpidä tietoja, joista henkilö voidaan tunnistaa, tai henkilötietojaan ilman vanhemman/huoltajan suostumusta. Jos tietoomme tulee, että olemme tietämättämme keränneet tietoja, joista henkilö voidaan tunnistaa, tai henkilötietoja alle 13-vuotiaalta lapselta, poistamme rekistereistämme tällaiset tunnistettavat henkilötiedot tai henkilötiedot.

Jos vanhempi tai huoltaja saa tietää, että hänen lapsensa on antanut meille henkilötietojaan ilman hänen suostumustaan, hän voi ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen  dataprotection@eaton.com. 
spacer

”Keräämämme tiedot” -osiossa kuvattujen tapojen lisäksi Eaton saattaa kerätä henkilötietoja useista eri lähteistä, jotka yleensä kuuluvat seuraaviin kategorioihin:

  • Julkisesti saatavilla olevat tiedot / tiedot kolmansilta osapuolilta: tiedot automatisoidusta vuorovaikutuksesta muilla kuin Eatonin verkkosivustoilla tai muut tiedot, joita olet saattanut asettaa julkisesti saataville, kuten sosiaalisen median julkaisut, tai kolmansien osapuolten lähteistä, kuten markkinoinnin hyväksyntälistoilta tai tietojen kerääjiltä, saadut tiedot.
  • Automaattiset vuorovaikutukset: Teknologiat, kuten sähköisen viestinnän protokollat, evästeet, upotetut URL-osoitteet tai pikselit tai widgetit, painikkeet ja työkalut.
  • Sähköisen viestinnän protokollat: Eaton voi automaattisesti saada sinulta tietoja osana tietoliikenneyhteyttä, kuten verkon reititystiedot (mistä tulit), laitetiedot (selaimen tyyppi tai laitetyyppi), IP-osoitteesi (josta voi tunnistaa yleisen maantieteellisen sijaintisi tai yrityksesi) sekä päivämäärä ja kellonaika.
  • Eaton saattaa myös automaattisesti vastaanottaa ja tallentaa tietoa vuorovaikutuksestasi informaatiokanavien kautta, kuten napsautusvirtatiedot (milloin milläkin Eaton-verkkosivulla on käyty ja miten kauan sivulla käytettiin aikaa), miten usein käytät informaatiokanavaa, suorituskykytiedot, kootut käyttötiedot tai yleiset maantieteellisen sijainnin tiedot.
  • Kuten monet muutkin yritykset, Eaton käyttää ”evästeitä” ja muita vastaavia seurantatekniikoita (yhteisesti "evästeet"). Eatonin palvelin lähettää selaimellesi kyselyn nähdäkseen, ovatko sähköiset informaatiokanavamme asettaneet sille aiemmin evästeitä.

Lisätietoja käyttämistämme evästeistä saat napsauttamalla  tästä.

spacer

Saatamme luovuttaa henkilötietojasi:

  • Konserniyhtiöillemme, tytäryhtiöillemme, yhtiökumppaneillemme tai tytäryhtiöillemme tässä tietosuojailmoituksessa kuvattuihin tarkoituksiin
  • Kolmansien osapuolten palveluntarjoajillemme, jotka tarjoavat palveluja, kuten verkkosivuston isännöintiä, tietojen analysointia, maksu-/laskutuskäsittelyä, tilausten täyttämistä, tietotekniikkaa ja siihen liittyvää infrastruktuuria, asiakaspalvelua, sähköpostin toimittamista, asiakkuuksien hallintaa (CRM), henkilöllisyyden hallintaa, tapahtumien hallintaa, markkinointiälyä, tilintarkastusta, petosten havaitsemista ja muita palveluita
  • Kolmansille osapuolille, jotta he voivat lähettää sinulle valintojesi mukaisia markkinointiviestejä, jos olet valinnut ja sallinut tällaisen jakamisen
  • Arvontojen, kilpailujen ja vastaavien kampanjoiden kolmannen osapuolen sponsoreille
  • Yhteyksillesi, eli tahoille, joihin olet yhteydessä ja jotka liittyvät sosiaalisen median tiliisi, muihin verkkosivuston käyttäjiin ja sosiaalisen median tilisi tarjoajaan sosiaalisen jakamistoimintasi yhteydessä. Yhdistämällä Eaton-tilisi ja sosiaalisen median tilisi annat meille luvan jakaa tietoja sosiaalisen median tilisi tarjoajan kanssa ja ymmärrät, että jakamiemme tietojen käyttöön sovelletaan sosiaalisen median tarjoajan tietosuojakäytäntöä.
  • Kun olet vuorovaikutuksessa Eatonin kanssa liikeasiakkaana, toimittajana tai liikekumppanina, Eaton voi paljastaa raporteissa ja muissa sinun ja/tai yrityksesi toimittamissa materiaaleissa saatavilla olevia henkilötietoja toiselle liikekumppanille ja/tai toimittajalle.
  • Tietyissä olosuhteissa Eaton saattaa antaa tietojasi kolmannen osapuolen kanavakumppaneille myynnin helpottamiseksi, teknisen tuen tarjoamiseksi tai vastatakseen kysymyksiin, joita olet kysynyt Eatonilta.

Lisätietoja tietosuojaoikeuksistasi saat napsauttamalla  tästä.
Lisätietoja tietojen säilyttämisestä ja poistamisesta saat napsauttamalla  tästä.
Lisätietoja siitä, miten näitä tietoja voidaan jakaa kolmansille osapuolille, saat napsauttamalla tästä.

Muut käyttötarkoitukset ja luovuttamiset
Saatamme myös käyttää ja luovuttaa henkilötietojasi, jos uskomme sen olevan tarpeen tai asianmukaista: (a) sovellettavan lain noudattamiseksi, joihin saattaa kuulua asuinmaasi ulkopuolisia lakeja, vastataksemme julkisten ja valtion viranomaisten pyyntöihin, joihin saattaa kuulua asuinmaasi ulkopuolisia viranomaisia, yhteistyön tekemiseksi lainvalvontaviranomaisten kanssa tai muista oikeudellisista syistä (b) toimeenpannaksemme käyttöehtomme ja (c) suojataksemme meidän, osakkuusyhtiöidemme tai tytäryhtiöidemme, sinun tai muiden oikeuksia, yksityisyyttä, turvallisuutta tai omaisuutta.

Lisäksi saatamme käyttää, luovuttaa tai siirtää tietojasi kolmannelle osapuolelle, jos tapahtuu liiketoimintamme, omaisuutemme tai osakkeidemme tai niiden osien uudelleenjärjestely, fuusio, myynti, yhteisyritys tai -projekti, luovutus, siirto tai muu luovutus (mukaan lukien konkurssin tai vastaavanlaisen menettelyn yhteydessä).
spacer

Kuten monet muutkin yritykset, Eaton käyttää ”evästeitä” ja muita vastaavia seurantatekniikoita (yhteisesti "evästeet"). Eatonin palvelin lähettää selaimellesi kyselyn nähdäkseen, ovatko sähköiset informaatiokanavamme asettaneet sille aiemmin evästeitä.

Mitä evästeet ovat?
Eväste on pieni tekstitiedosto, joka tallennetaan laitteellesi. Evästeet auttavat analysoimaan verkkoliikennettä ja mahdollistavat sen, että verkkosovellukset voivat vastata yksittäisille käyttäjille. Verkkosovellus voi mukauttaa toimensa käyttäjien tarpeiden, tykkäysten ja epäkiinnostavien aiheiden mukaan keräämällä ja muistamalla mieltymyksiä koskevat tiedot. Tietyt evästeet voivat sisältää henkilötietoja – jos esimerkiksi napsautat ”Muista minut” kirjautuessasi sisään, eväste saattaa tallentaa käyttäjänimesi. Evästeet voivat kerätä tietoja, mukaan lukien ainutlaatuisen tunnisteen, käyttäjävalinnat, profiilitiedot, jäsenyystiedot sekä yleiset käyttö- ja määrätilastotiedot. Evästeitä voidaan käyttää myös yksilöllisten verkkosivuston käyttötietojen keräämiseen, tarjoamaan sähköisten informaatiokanavien mukauttamista tietylle henkilölle tai toteuttamaan ja mittaamaan mainostuksen tehokkuutta tämän ilmoituksen mukaisesti.

Verkkosivuston omistajan (tässä tapauksessa Eaton) asettamia evästeitä kutsutaan "ensimmäisen osapuolen"evästeiksi.  Muiden kuin verkkosivuston omistajan asettamia evästeitä kutsutaan "kolmannen osapuolen" evästeiksi. Kolmannen osapuolen evästeet mahdollistavat kolmannen osapuolen ominaisuuksien tai toimintojen tarjoamisen verkkosivustolla tai sen kautta (esim. mainonta, interaktiivinen sisältö ja analytiikka).  Näitä kolmansien osapuolten evästeitä asettavat osapuolet voivat tunnistaa tietokoneesi sekä silloin, kun se käy kyseisellä verkkosivustolla, mutta myös silloin, kun se käy tietyillä muilla verkkosivustoilla.

Mihin käytämme evästeitä?
Käytämme ensimmäisen ja kolmannen osapuolen evästeitä useista syistä. Joitakin evästeitä tarvitaan teknisistä syistä, jotta informaatiokanavamme toimisivat, ja viittaamme näihin "olennaisina" tai "tarpeellisina" evästeinä. Muut evästeet sallivat meidän myös seurata ja kohdistaa käyttäjiemme kiinnostuksenkohteita, jotta voimme parantaa informaatiokanaviemme kokemusta. Kolmannet osapuolet tarjoavat evästeitä informaatiokanaviemme kautta mainonta-, analytiikka- ja muihin tarkoituksiin.

Saatamme sijoittaa evästeitä tai samantyyppisiä tiedostoja käyttäjän laitteelle turvallisuussyistä. Tiedämme niiden avulla, onko käyttäjä vieraillut informaatiokanavilla aiemmin ja mikä hänen kielivalintansa oli, tai sen, onko käyttäjä uusi vierailija, tai helpottaa informaatiokanavien selausta ja näin mukauttaa informaatiokanavat käyttäjän mukaan. Evästeiden avulla voimme kerätä teknisiä ja navigointitietoja, kuten selaimen tyyppi, informaatiokanavissamme käytetty aika ja sivut, joilla on käyty. Evästeiden avulla voimme lisäksi määrittää ja valita, mitkä mainoksistamme tai tarjouksistamme todennäköisimmin vetoavat sinuun, ja näyttää ne sinulle. Evästeet voivat parantaa verkkokokemustasi tallentamalla asetuksesi, kun vierailet verkkosivustolla.

Informaatiokanavien avulla tarjottujen ensimmäisen ja kolmannen osapuolen evästeiden tyypeistä ja niiden käyttötarkoituksista saa tietoa jäljempänä olevasta linkistä (huomaa, että evästeet voivat vaihdella sen mukaan, missä informaatiokanavassa vierailet).

Entä muut seurantateknologiat, kuten jäljitteet?
Evästeet eivät ole ainoa tapa tunnistaa tai jäljittää verkkosivuston kävijöitä.  Saatamme ajoittain käyttää muita vastaavia tekniikoita, kuten verkkojäljitteitä (web bug, web beacon) (joita kutsutaan joskus "seurantapikseleiksi" tai "clear gifeiksi").  Nämä ovat pieniä graafisia tiedostoja, jotka sisältävät yksilöllisen tunnisteen, jonka avulla voimme tunnistaa, milloin joku on käynyt verkkosivustoillamme tai avannut lähettämämme sähköpostin.  Näin voimme esimerkiksi seurata käyttäjien liikkumista verkkosivustoillamme, toimittaa evästeitä tai kerätä tietoja niiden avulla, selvittää, onko käyttäjä siirtynyt verkkosivustoillemme kolmannen osapuolen verkkosivustolla näytetyn verkkomainoksen kautta, parantaa sivuston suorituskykyä ja mitata sähköpostimarkkinointikampanjoiden onnistumista.  Monissa tapauksissa nämä teknologiat vaativat evästeitä toimiakseen kunnolla, joten evästeiden kieltäminen vaikuttaa niiden toimintaan haitallisesti.

Miten voit hallita evästeitäsi?
Voit hyväksyä tai hylätä evästeet. Useimmat verkkoselaimet hyväksyvät evästeet automaattisesti, mutta käyttäjä voi yleensä muuttaa selaimen asetuksia ja tarvittaessa hylätä evästeet. Jos käyttäjä ei halua hyväksyä evästeitä, useimmat selaimet sallivat: (i) selaimen asetusten muuttamisen niin, että se ilmoittaa jokaisesta vastaanotetusta evästeestä, jolloin käyttäjä voi valita, haluaako hän hyväksyä sen vai ei; (ii) olemassa olevien evästeiden käytöstä poistamisen; tai (iii) evästeiden automaattisen hylkäämisen selaimessa. Huomaa kuitenkin, että jos poistat evästeet käytöstä tai hylkäät ne, jotkin ominaisuudet ja palvelut eivät ehkä toimi oikein, koska emme ehkä pysty tunnistamaan sinua ja yhdistämään sinua Eaton-tiliisi. Lisäksi sivustoilla vierailun aikana näytetyt tarjoukset eivät ehkä kiinnosta käyttäjää tai niitä ei ole mukautettu vastaamaan käyttäjän tarpeita.

Lisätietoja käyttämistämme evästeistä saat napsauttamalla tästä.

spacer
Eaton käyttää kolmansia osapuolia, kuten Googlea, Facebookia, LinkedIniä ja Twitteriä sekä muita ohjelmallisia mainonta-alustoja toimittamaan Eatonin mainoksia kolmansien osapuolten sähköisillä kanavilla. Henkilötietoja, kuten käyttäjän yhteisöä tai oletettuja tai ilmoitettuja kiinnostuksenkohteita, voidaan käyttää mainosten valinnassa, jotta ne olisivat käyttäjän kannalta olennaisia. Jotkin mainokset saattavat sisältää upotettuja pikseleitä, jotka saattavat kirjoittaa ja lukea evästeitä tai palauttaa istunnon yhteystietoja, joiden perusteella mainostajat voivat paremmin päätellä kuinka moni yksittäinen käyttäjä on ollut vuorovaikutuksessa mainoksen kanssa.

Eaton saattaa myös käyttää mainosteknologioita ja osallistua mainostusteknologiaverkkoihin, jotka keräävät käyttötietoja Eatonin ja muiden kuin Eatonin verkkosivustoilta sekä muista lähteistä näyttääkseen sinulle Eatoniin liittyviä mainoksia Eatonin omilla sekä kolmansien osapuolten verkkosivustoilla. Näitä mainoksia on mahdollisesti räätälöity oletettujen kiinnostuksenkohteidesi mukaisesti käyttämällä uudelleenkohdistusteknologioita ja käyttäytymiseen perustuvia mainostusteknologioita. Selaimeesi ohjatut uudelleenkohdistetut tai käyttäytymiseen perustuvat mainokset sisältävät tietoa tai niiden läheisyydessä on tietoa siitä, kuka mainontateknologiakumppani on ja miten voit kieltäytyä tällaisten mainosten näkemisestä. Kieltäytyminen ei tarkoita sitä, että et enää saisi mainoksia Eatonilta. Se tarkoittaa sitä, ettet saa Eatonilta enää sellaisia mainoksia, jotka on kohdistettu sinulle ajan myötä tekemiesi käyntien ja verkkosivustojen selaustoimintasi perusteella.

Evästepohjaiset työkalut, jotka sallivat sinun kieltäytyä kiinnostuksenkohteisiin perustuvasta mainonnasta, estävät Eatonia ja muita osallistuvia mainontateknologiayrityksiä tarjoamasta sinulle kiinnostuksenkohteisiin perustuvia mainoksia Eatonin puolesta. Ne toimivat vain sillä internet-selaimella, jossa ne ovat käytössä, ja ne toimivat vain silloin, jos selaimesi on asetettu hyväksymään kolmansien osapuolten evästeitä. Nämä evästepohjaiset kieltäytymistyökalut eivät mahdollisesti ole yhtä luotettavia silloin (esim. tietyillä mobiililaitteilla ja käyttöjärjestelmillä), kun evästeet poistetaan käytöstä tai poistetaan kokonaan joskus automaattisesti. Jos poistat evästeet, vaihdat selainta tai tietokonetta tai käytät toista käyttöjärjestelmää, sinun on kieltäydyttävä uudelleen.
spacer
Edellä kuvattujen henkilötietojen keräämisen ja käytön oikeusperusteemme riippuu kyseisistä henkilötiedoista sekä asiayhteydestä, jossa keräämme niitä. 

Keräämme tavallisesti henkilötietoja sinulta vain silloin, (i) kun meillä on suostumuksesi siihen, (ii) kun tarvitsemme henkilötietoja kanssasi tehdyn sopimuksen toteuttamiseen tai (iii) kun käsittely on oikeutettujen etujemme mukaista eikä tietosuojaetusi tai perusoikeutesi tai -vapautesi kiellä sitä. Joissakin tapauksissa meillä voi olla myös lakisääteinen velvollisuus kerätä sinulta henkilötietoja, tai saatamme muuten tarvita henkilötietoja sinun tai toisen henkilön tärkeiden etujen suojaamiseksi.

Jos pyydämme sinua antamaan henkilötietoja lakisääteisen vaatimuksen noudattamiseksi tai täyttääksemme sopimuksen kanssasi, ilmoitamme tämän selvästi olennaisena hetkenä sekä ilmoitamme, onko henkilötietojesi antaminen pakollista vai ei (sekä mahdollisista seurauksista, jos et anna henkilötietojasi).
spacer
Tässä tietosuojailmoituksessa ei käsitellä minkään kolmannen osapuolen yksityisyyttä, tietoja tai muita käytäntöjä, mukaan lukien kaikki kolmannet osapuolet, jotka toimivat millä tahansa verkkosivustolla tai palvelussa, joihin johtavia linkkejä on Eatonin sivuilla, emmekä ole vastuussa niistä (yksityisyys, tiedot ja muut käytännöt). Linkin lisääminen Eatonin sivuille ei tarkoita, että me, konserniyhtiömme, yhtiökumppanimme tai tytäryhtiömme hyväksyisimme sivuston tai palvelun, jolle linkki johtaa.

Emme myöskään ole vastuussa muiden organisaatioiden, kuten Facebookin, Applen, Googlen, Microsoftin, RIMin tai minkään muun sovelluskehittäjän, sovellustoimittajan, sosiaalisen median alustan tarjoajan, käyttöjärjestelmän tarjoajan, langattoman palveluntarjoajan tai laitevalmistajan harjoittamasta tietojen keräämisestä, käytöstä, paljastamisesta tai tietosuojakäytännöistä, mukaan lukien muille organisaatioille Eatonin sivujen kautta tai niiden yhteydessä luovuttamasi henkilötiedot. Näillä muilla organisaatioilla voi olla omat tietosuojailmoituksensa, -lausuntonsa tai -käytäntönsä. Suosittelemme, että käyt ne läpi ymmärtääksesi, miten nämä muut organisaatiot saattavat käsitellä henkilötietojasi.

Yhdistämällä Eaton-tilisi ja sosiaalisen median tilisi valtuutat meidät jakamaan tietoja sosiaalisen median tilisi tarjoajan kanssa ja ymmärrät, että jakamiemme tietojen käyttöön sovelletaan sosiaalisen median tarjoajan tietosuojakäytäntöä. Henkilötietojasi voidaan jakaa ystävillesi, jotka liittyvät sosiaalisen median tiliisi, muille verkkosivuston käyttäjille ja sosiaalisen median tilisi tarjoajalle sosiaalisen jakamistoimintasi yhteydessä. Eatonia sitovat näiden kolmansien osapuolten tietosuojakäytännöt tai -käytännöt. 

Jos haluat lisätietoja siitä, miten näitä tietoja voidaan jakaa kolmansille osapuolille, napsauta  tästä.

Saat lisätietoja kansainvälisistä tiedonsiirroista  napsauttamalla tästä.
spacer
Käytämme asianmukaisia teknisiä ja organisatorisia toimenpiteitä suojataksemme keräämiämme ja käsittelemiämme henkilötietoja. Käyttämämme toimenpiteet on suunniteltu tarjoamaan riittävä turvallisuustaso henkilötietojesi käsittelyriskin mukaisesti. Valitettavasti mikään tiedonsiirto- tai tallennusjärjestelmä ei ole täysin turvallinen. Jos sinulla on syytä uskoa, että vuorovaikutuksesi kanssamme ei enää ole turvallista, ilmoita siitä meille välittömästi jäljempänä olevan   ”Ota meihin yhteyttä” -osion mukaisesti. 
spacer
Eaton säilyttää henkilötietojasi niin kauan kuin se on tarpeen tuotteiden tai palveluiden toimittamiseksi sinulle; tässä ilmoituksessa tai tietojen keräyshetkellä ilmoitettuihin tarkoituksiin; lain mukaisten velvollisuuksien täyttämiseksi (esim. kieltäytymisten kunnioittaminen), erimielisyyksien ratkaisemiseksi ja sopimusten täytäntöön panemiseksi; tai lain sallimissa rajoissa.

Säilytysajan päättyessä, tai kun meillä ei ole jatkuvaa oikeutettua liiketoiminnallista tarvetta käsitellä henkilötietojasi, Eaton poistaa tai anonymisoi henkilötietosi tavalla, joka on suunniteltu varmistamaan, että niitä ei voida palauttaa ennalleen tai lukea. Jos tämä ei ole mahdollista, tallennamme henkilötietosi turvallisesti ja eristämme ne siten, että niitä ei voida käsitellä enempää, kunnes poistaminen on mahdollista.
spacer

Henkilötietojasi voidaan siirtää ja käsitellä muissa maissa kuin asuinmaassasi. Näiden maiden tietosuoja- ja yksityisyyslait saattavat poiketa oman maasi laeista.

Olemme ryhtyneet asianmukaisiin suojatoimiin vaatiaksemme, että henkilötietosi pysyvät suojattuina tämän ilmoituksen mukaisesti. Näihin toimiin sisältyy mm. Euroopan komission mallisopimuslausekkeiden käyttöönotto henkilötietojen siirrossa konserniyhtiöidemme välillä, mikä edellyttää, että kaikki konserniyhtiöt suojaavat käsittelemiään Euroopan talousalueelta (ETA) tulleita henkilötietoja Euroopan unionin tietosuojalainsäädännön mukaisesti.

Eaton noudattaa EU:n ja Yhdysvaltojen sekä Sveitsin ja Yhdysvaltojen välisten Privacy Shield -järjestelyn periaatteita, mutta Euroopan unionin tuomioistuimen tapauksen C-311/18 päätöksen valossa Eaton ei pidä EU:n ja Yhdysvaltojen ja Sveitsin ja Yhdysvaltojen välistä Privacy Shield -järjestelyä (ainoana) oikeusperustanaan henkilötietojen siirrolle. Sen sijaan Eaton käyttää erilaisia oikeudellisia mekanismeja siirtääkseen henkilötietoja Euroopasta, Yhdistyneestä kuningaskunnasta ja Sveitsistä Yhdysvaltoihin edellä kuvatulla tavalla.

Eaton Corporationin Privacy Shield -tiedot henkilötietoja varten, jotka on siirretty ennen 16. heinäkuuta 2020

Eaton Corporation ja sen yhdysvaltalaiset tytäryhtiöt, jotka on sertifioitu EU:n ja Yhdysvaltojen sekä Sveitsin ja Yhdysvaltojen Yhdysvaltain kauppaministeriön määrittämään Privacy Shield -järjestelyyn, joka koskee henkilötietojen siirtämistä Euroopan talousalueelta (ETA), Yhdistyneestä kuningaskunnasta ja Sveitsistä Yhdysvaltoihin. Vaikka EU:n ja Yhdysvaltojen Privacy Shield -järjestelyn sekä Sveitsin ja Yhdysvaltojen välisen Privacy Shield -järjestelyn onkin katsottu virallisen tahon päätöksellä olevan pätemättömiä tietojen siirtoon tilanteissa, joissa henkilötietoja on jo siirretty Yhdysvaltoihin EU:n ja Yhdysvaltojen Privacy Shield -järjestelyn tai Sveitsin ja Yhdysvaltojen välisen Privacy Shield -järjestelyn mukaisesti, jatkamme EU:n, Sveitsin ja Yhdistyneen kuningaskunnan henkilötietojen suojaamista Privacy Shield -järjestelyn standardien ja sovellettavan EU-lainsäädännön mukaisesti.

Privacy Shield -periaatteiden mukaisesti Eaton sitoutuu ratkaisemaan valitukset henkilötietojesi keräämisestä tai käytöstä. EU:n ja Sveitsin kansalaisten, joilla on Privacy Shield -käytäntöömme liittyviä kysymyksiä tai valituksia, tulee ottaa ensin yhteyttä Eatoniin. Yhteystiedot löytyvät tämän osion lopusta.

Eaton on lisäksi sitoutunut tekemään yhteistyötä EU:n tietosuojaviranomaisten (DPA) ja Sveitsin liittovaltion tietosuojavaltuutetun (FDPIC) muodostaman paneelin kanssa EU:sta ja Sveitsistä siirrettyjä tietoja koskeviin ratkaisemattomiin Privacy Shield -valituksiin liittyen.

Tietyissä olosuhteissa ja tilanteissa voidaan käyttää sitovaa välimiesmenettelyä Privacy Shield -järjestelyn noudattamiseen liittyvissä valituksissa, kun muut riidanratkaisumenettelyt on käytetty.

Eaton Corporation on Federal Trade Commissionin (FTC) tutkimus- ja täytäntöönpanovoimien alainen. Tältä osin se vakuuttaa noudattavansa Yhdysvaltain kauppaministeriön asettamaa, Euroopan unionissa kerättyjä henkilötietoja koskevaa EU:n ja Yhdysvaltojen välisen Privacy Shield -järjestelyn seitsemää periaatetta.

Eaton Corporation on vastuussa Privacy Shield -järjestelyn mukaisesti vastaanottamiensa henkilötietojen käsittelystä ja niiden siirtämisestä kolmannelle osapuolelle, joka toimii sen edustajana sen puolesta. Eaton Corporation noudattaa Privacy Shield -periaatteita kaikissa henkilötietojen siirroissa EU:sta ja Sveitsistä, mukaan lukien siirtovastuuta koskevat määräykset.

Saadaksesi lisätietoa Privacy Shield -ohjelmasta, Privacy Shield -periaatteista ja tarkastellaksesi sertifiointisivuamme tutustu Yhdysvaltain kauppaministeriön Privacy Shield -luetteloon napsauttamalla seuraavaa linkkiä: https://www.privacyshield.gov/.

Eaton Corporationin Yhdysvaltojen osakkuusyhtiöt:

  • Azonix Corporation
  • Bussmann International Holdings, LLC
  • Bussmann International, Inc.
  • Cannon Technologies, Inc.
  • CBE Services, Inc.
  • Chagrin Highlands III Ltd.
  • Cooper B-Line, Inc.
  • Cooper Bussmann, LLC
  • Cooper Crouse-Hinds MTL, Inc.
  • Cooper Crouse-Hinds, LLC
  • Cooper Electrical International, LLC
  • Cooper Enterprises LLC
  • Cooper Finance USA, Inc.
  • Cooper Industries International, LLC
  • Cooper Industries, LLC
  • Cooper Interconnect, Inc.
  • Cooper Notification, Inc.
  • Cooper Power Systems, LLC
  • Cooper Technologies Company
  • Cooper Wheelock, Inc.
  • Cooper Wiring Devices, Inc.
  • Eaton Aeroquip LLC
  • Eaton Aerospace LLC
  • Eaton Ann Arbor LLC
  • Eaton Electric Holdings LLC
  • Eaton Holding LLC
  • Eaton Hydraulics LLC
 
  • Eaton Industrial Corporation
  • Eaton Leasing Corporation
  • CLS Holding LLC -yhtiö
  • Eaton US Holdings, Inc. -yhtiö
  • Cooper Industries Puola, LLC
  • EIC Holding GP III
  • EIC Holding GP IV
  • Eaton Automated Transmission Technologies Corporation
  • EIC Holding IV LLC
  • EIC Holding V LLC
  • EIC Holding VI LLC
  • McGraw-Edison Development Corporation
  • MTL Instruments LLC
  • MTL Partners II, Inc.
  • MTL Partners, Inc.
  • Standard Automation & Control LP
  • Sure Power, Inc.
  • Wright Line Holding, Inc.
  • Wright Line LLC
  • Eaton Industries IX LLC
  • Cooper Industries Vietnam, LLC
  • Eaton Industries VIII LLC
  • Eaton Industries XVI LLC
  • Eaton Industries (Filippiinit), LLC
  • Cooper Industries Lähi-itä, LLC
  • Cooper Industries Etelä-Afrikka, LLC
Henkilöiden, joilla on kysymyksiä tai valituksia tästä tietosuojailmoituksesta tai tietosuojaan ja tietoturvaan liittyvistä huolenaiheista, tulisi ottaa yhteyttä Eatoniin käyttämällä seuraavia yhteystietoja:

Eaton
Global Ethics and Compliance Data Protection and Privacy Office
1000 Eaton Boulevard
Cleveland, Ohio 44122, USA

tai

sähköpostitse osoitteeseen dataprotection@eaton.com

spacer

Sinulla on seuraavat tietosuojaa ja yksityisyyttä koskevat oikeudet siinä määrin kuin maasi laki sen sallii:

  • Jos haluat päästä tarkastelemaan (oikeutesi tietää), korjaamaan, päivittämään henkilötietojasi tai pyytää henkilötietojesi poistamista, voit tehdä sen milloin tahansa ottamalla meihin yhteyttä käyttämällä jäljempänä olevan ”Ota meihin yhteyttä” -otsikon alla olevia yhteystietoja. Vaihtoehtoisesti voit päivittää Eaton-profiilisi ja siihen liittyvät henkilötiedot milloin tahansa. Jos haluat muuttaa näitä tietoja, siirry asetuskeskukseen.
  • Lisäksi voit vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, pyytää meitä rajoittamaan henkilötietojesi käsittelyä tai pyytää henkilötietojesi siirrettävyyttä. Voit käyttää näitä oikeuksiasi ottamalla meihin yhteyttä jäljempänä kohdassa ”Ota meihin yhteyttä” annettujen yhteystietojen avulla.
  • Sinulla on oikeus milloin tahansa kieltäytyä markkinointiviestinnästä, jota lähetämme sinulle.  Voit harjoittaa tätä oikeutta napsauttamalla lähettämiemme markkinointisähköpostien linkkejä ”peruuta tilaus” tai ”kieltäydy”.  Jos haluat kieltäytyä muista markkinointitavoista (kuten posti- tai puhelinmarkkinoinnista), ota meihin yhteyttä käyttämällä jäljempänä kohdassa ”Ota meihin yhteyttä” annettuja yhteystietoja. Huomaa, että jos kieltäydyt vastaanottamasta markkinointiviestejä meiltä, saatamme silti lähettää sinulle tärkeitä hallinnollisia viestejä, joista et voi kieltäytyä. Lisätietoja rekisteröinti- ja tietosuojavalinnoistasi, mukaan lukien mahdollisuus peruuttaa tilaus, saat napsauttamalla tästä.
  • Vastaavasti, mikäli olemme keränneet ja käsitelleet henkilötietojasi suostumuksellasi, voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa. Suostumuksesi peruuttaminen ei vaikuta ennen peruuttamista suorittamamme käsittelyn laillisuuteen, eikä se vaikuta henkilötietojesi käsittelyyn, joka on suoritettu muiden lainmukaisten käsittelysyiden kuin suostumuksen perusteella.
  • Vain Kalifornian asukkaille: Oikeus kieltäytyä. Sinulla on oikeus kieltää henkilötietojesi myynti. Eaton myy henkilötietojasi kolmansille osapuolille vain erittäin harvinaisissa tapauksissa. Tällaisissa tapauksissa sinulla on aina oikeus kieltää kyseinen myynti. Voit kieltää myymisen joko napsauttamalla tästä  tai käyttämällä verkkosivustomme alatunnisteessa olevaa ”CCPA – Älä myy -pyyntöä”.

Voit harjoittaa ja toteuttaa oikeuksiasi milloin tahansa ottamalla meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen dataprotection@eaton.com tai mikäli olet Kalifornian asukas soittamalla numeroon +1-800-386-1911 tai käyttämällä tätä verkkolomaketta. Pyrimme noudattamaan pyyntö(j)äsi niin pian kuin se on kohtuudella mahdollista asuinmaasi ja asuinosavaltiosi tietosuoja- ja yksityisyyslaissa määritetyn aikarajan sisällä.

Ilmoita pyynnössäsi, mitä oikeutta haluat harjoittaa tai toteuttaa ja mitä henkilötietoja pyyntösi koskee. Turvallisuutesi vuoksi meidän on ehkä vahvistettava henkilöllisyytesi ennen pyyntösi toteuttamista.

Jos teet (joitakin) valintoja tai harjoitat (joitakin) oikeuksiasi, et ehkä voi käyttää tiettyjä Eatonin palveluita kokonaisuudessaan tai joitakin niiden osia.

Huomaa, että meidän on ehkä säilytettävä tiettyjä tietoja kirjanpitotarkoituksiin ja/tai suorittaaksemme toimia, jotka aloitit ennen muutoksen tai poiston pyytämistä (esim. kun teet ostoksen tai osallistut kampanjaan, et ehkä voi muuttaa tai poistaa annettuja henkilötietoja ennen kuin olet suorittanut kyseisen oston tai osallistunut kampanjaan).

Lisätietoja tietojen säilyttämisestä ja poistamisesta saat napsauttamalla tästä.

Sinulla on lisäksi oikeus valittaa maasi tai alueesi tietosuojaviranomaiselle henkilötietojesi keräämisestä ja käytöstä.

spacer
Luettelo nykyisistä tietosuojavalinnoistasi on saatavilla   täältä.

Eatonilla voit määrittää mieltymysprofiilin markkinointiviestintää varten. Voit käyttää profiilia sähköisten tietojen vastaanottamisen mukauttamiseen ja mieltymystesi hallitsemiseen, mukaan lukien osallistuminen (tai kieltäytyminen) yhteisöistä, uutiskirjeistä ja yleisistä kiinnostusalueista. Voit palata mieltymysprofiiliisi milloin tahansa ja muuttaa valintojasi tai muokata profiiliasi.

Sähköpostimarkkinointi:  Eaton antaa sinulle mahdollisuuden kieltäytyä markkinointiviestinnästä. Voit kieltäytyä sähköpostimarkkinoinnista muokkaamalla asetusprofiiliasi edellä kuvatulla tavalla tai käyttämällä yleistä automaattisen tilauksen peruutuksen linkkiä, joka on mukana kaikissa Eatonin markkinointisähköpostiviesteissä.  Jos sinulla on ongelmia näiden kieltäytymismekanismien käytössä, ota meihin yhteyttä käyttämällä tämän ilmoituksen otsikon "Miten voit ottaa meihin yhteyttä "alla olevia yhteystietoja.

Jotkin muut kuin markkinointiviestit eivät ole tämän yleisen kieltäytymisen alaisia. Tällaisia ovat esimerkiksi asiakasviestit, jotka liittyvät tuotteen lataukseen, myyntitapahtumiin, ohjelmistopäivityksiin tai muihin tukeen liittyviin tietoihin, korjaustiedostoihin ja korjauksiin sekä tiedonantoihin laillisten vaatimusten noudattamisesta (lain niin salliessa). Tietynlainen muu viestintä jakelijoiden ja jälleenmyyjien kanssa ei myöskään ole yleisen kieltäytymisen alaista, kuten tuotehälytykset, päivitykset, sopimuksiin liittyvät markkinointi- ja myyntimateriaalit sekä muut ilmoitukset, jotka liittyvät kumppaniasemaan.

Kaikkia Eatonin sähköpostiviestejä seurataan toimituksen ja laadun varmistamiseksi, ja niitä saatetaan seurata markkinointi- ja analytiikkatarkoituksissa.

Mobiilisovellukset:  Eatonin mobiilisovellukset voivat lähettää push-ilmoituksia suoraan mobiililaitteeseesi tässä ilmoituksessa määritettyjä tarkoituksia varten. Voit kieltäytyä näistä push-ilmoituksista ja sijaintikohtaisista palveluista mobiililaitteellasi milloin tahansa muokkaamalla mobiililaitteesi ilmoitus- ja sijaintiasetuksia.
spacer
Tätä ilmoitusta ja muita käytäntöjä voidaan päivittää ajoittain ja ilmoittamatta sinulle asiasta etukäteen, ja kaikki muutokset astuvat voimaan välittömästi, kun päivitetty ilmoitus julkaistaan informaatiokanavissa. Käytämme kuitenkin henkilötietojasi tavalla, joka on yhdenmukainen sen ilmoituksen kanssa, joka oli voimassa silloin, kun luovutit meille henkilötietosi, ellet hyväksy uutta, muunneltua tai päivitettyä ilmoitusta. Ilmoitamme informaatiokanavilla näkyvästi ilmoituksen merkittävistä muutoksista ja kerromme ilmoituksen alussa sen viimeisimmän päivityspäivämäärän.

Hankimme suostumuksesi kaikkiin olennaisiin ilmoituksen muutoksiin jos ja kun se on tarpeen soveltuvien tietosuojalakien mukaisesti.
spacer
Jos sinulla on kysymyksiä tai kommentteja tästä ilmoituksesta, henkilötietojesi käsittelyyn liittyviä huolenaiheita tai muita tietosuojaan ja yksityisyyteen liittyviä kysymyksiä, ota meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen dataprotection@eaton.com tai lähettämällä kirje jäljempänä olevaan osoitteeseen:

Eaton
Attention: Global Data Protection and Privacy Office
1000 Eaton Boulevard
Cleveland, Ohio 44122, USA
spacer