Selecteer uw locatie

Producttrainingen voor gebruikers

De Eaton producttrainingen zijn uitsluitend bedoeld voor installateurs, bekend met de producten van Eaton. Tijdens deze ééndaagse trainingen wordt uitgebreid ingegaan op de technische aspecten en de toepassingen van het betreffende product.

Deelname aan deze trainingen is kosteloos. Particulieren kunnen terecht bij hun installateur.

We bieden een verscheidenheid aan praktische trainingen en workshops om u te ondersteunen bij het gebruik van onze producten, en de complexe technische uitdagingen van uw projecten. Modulaire trainingsmodules stellen deelnemers in staat om te leren op basis van hun huidige kennisniveau.

Training EasySoft 7

Het softwarepakket voor het programmeren van de Eaton easyE4 serie. In de training worden de programmeertalen Ladder (LD) en Function Block Diagram (FBD) gebruikt. Naast de basisfuncties wordt hier ook het zelf maken van functiebouwstenen en de webserver uitgelegd. Stap voor stap wordt u door de software heen geleid.

Training Codesys V3

De universele programmeeromgeving voor besturingen. In deze training wordt met de XC300 PLC van Eaton gewerkt en krijgt u uitleg over deze software. Van de basisfuncties tot en met visualisering.

Training SmartWire-DT

Een complete training over de belangrijkste technische aspecten en praktische kenmerken van SmartWire-DT, het communicatiesysteem voor industrieel schakelmateriaal.