Personvern, informasjonskapsler og databeskyttelse

Underretning om datavern og personvern

Sist oppdatert: 3. desember 2020

Eaton Corporation plc respekterer dine preferanser om behandlingen av dine personopplysninger. Følgende personvernerklæring er skreddersydd for de ulike måtene dine personopplysninger samles inn på av Eaton.

Eaton og våre datterselskaper og tilknyttede selskaper («Eaton», «vi», «oss» eller «vår») respekterer dine preferanser angående behandlingen av personopplysninger som vi kan samle inn. Denne erklæringen («erklæring») forklarer hvordan vi behandler dine personopplysninger, hvordan du kan kontrollere bruken av dem og hvordan du kan utøve dine personvernrettigheter. Den beskriver også vår praksis når det gjelder informasjon innhentet fra de ulike Eaton-nettstedene som lenker til eller henviser til denne erklæringen (som våre nettsteder, datamaskin- eller mobilprogramvareapplikasjoner, sosiale medier og HTML-formatterte e-postmeldinger), samt gjennom offline salgs- og markedsføringsaktiviteter (samlet, «informasjonskanalene»).

Informasjonskanaler kan gi lenker til eller evne til å koble til ikke-Eaton nettsider, tjenester, sosiale nettverk eller applikasjoner. Klikking på disse lenkene eller aktivering av disse forbindelsene kan tillate tredjeparter samle inn eller dele informasjon om deg. Disse tredjeparts nettstedene eller tjenestene er utenfor vår kontroll. Vi oppfordrer deg til å sjekke personvernerklæringene og bruksvilkårene for nettsteder eller tjenester som ikke tilhører Eaton før du gir dine personopplysninger til dem.

Hvis du har spørsmål eller bekymringer om vår behandling av dine personopplysninger, kan du kontakte oss ved å bruke kontaktinformasjonen som er gitt nederst i denne erklæringen.

Akkvisisjoner: Eaton kan kjøpe selskaper som er engasjert i interessebasert reklame på nettet. Disse selskapene vil bli underlagt denne underretningen som en del av integreringen. Merk at reglene i den eksisterende privatvernpolicy kan forbli aktiv til overføringen er fullfullført. Gå til privatvernsreglene for de kjøpte selskapene for mer informasjon om deres tjenester, typene data innsamlet, hvordan disse data brukes og valgmulighetene for å velge å ikke delta.

Utvid delene nedenfor for den fullstendige erklæringen.

Gjennom interaksjonen din med og bruk av informasjonskanalene, kan Eaton samle inn personopplysninger, som er informasjon som identifiserer en enkeltperson eller informasjon som er relatert til en identifiserbar enkeltperson. Personopplysninger er også informasjon samlet inn gjennom din interaksjon med og bruk av informasjonskanalene og nettsteder som ikke tilhører Eaton, som ikke avslører din spesifikke identitet eller som ikke direkte er relatert til en enkeltperson, men som kan, når kombinert med andre data, knyttes tilbake til deg. Personopplysninger kan inkludere interaksjoner på nett eller interaksjoner når du er frakoblet, og inkluderer, men er ikke begrenset til:

Eaton-kontodata
Når du oppretter en Eaton-konto, samler vi inn følgende personopplysninger:

  • Navn
  • Tiltaleform
  • E-postadresse
  • Passord
  • Land- og språkpreferanse
  • Kundenummer
  • Firmanavn
  • Firmaadresse
  • By
  • Status
  • Postnummer
  • Faksnummer
  • Mobiltelefonnummer
  • Selskapets telefonnummer
  • Organisasjonstype
  • Jobbtittel/spesialitet
  • Kundekontonummer
  • Organisasjonstype
  • IP-adresse

Vi bruker disse personopplysningene for å opprette og vedlikeholde Eaton-kontoen din. Du kan bruke Eaton-kontoen din til ulike tjenester. Når du bruker Eaton-kontoen din for en tjeneste, kan vi legge til ytterligere personopplysninger til Eaton-kontoen din.

Opprettelsen av Eaton-kontoen din skjer bare på din forespørsel, og vi anser behandlingen av kontoopplysningene dine som nødvendig for oppfyllelsen av kontrakten.

Klikk her for mer informasjon om dine personvernrettigheter.
Klikk her for mer informasjon om oppbevaring og sletting av data.
Klikk her for mer informasjon om hvordan disse dataene kan deles med tredjeparter.

Kjøps- og registreringsdata
Du kan kjøpe Eaton-produkter og -tjenester og registrere produktet ditt. Når du kjøper produkter/tjenester, og når du registrerer produktet ditt, samler vi inn følgende personopplysninger:

  • Forsendelses- og fakturaadresse
  • Telefonnummer
  • Fakturahistorikk, som inkluderer en oversikt over Eaton-produkter/-tjenester kjøpt
  • Detaljer om samtaler du måtte ha med kundeserviceavdelingene rundt dine kjøpsspørsmål eller spørsmål om erfaringer med nettbutikken
  • Detaljer om ditt registrerte produkt/tjeneste, som navnet på produktet/tjenesten, produktkategorien det tilhører, produktmodellnummeret, kjøpsdato, kjøpsbevis
  • Fornavn
  • Etternavn
  • Kontonummer
  • E-postadresse
  • IP-adresse

Vi bruker disse personopplysningene til å ferdigstille kjøpet ditt og/eller registrere produktet ditt. Når du har en Eaton-konto, kan du også registrere produktet ditt. Hvis du logger på med Eaton-kontoen din, vil kjøps- og registreringsdataene dine bli lagt til Eaton-kontoen din. Hvis du kjøper Eaton-produkter/-tjenester som en «gjest», vil vi bruke dine kjøps- og registreringsdata for å ferdigstille kjøpet ditt, men vil ikke legge informasjonen til Eaton-kontoen din.

Kjøp og registrering av produkter skjer kun på din forespørsel, og vi anser behandlingen av dine kjøps- og registreringsdata som nødvendig for utførelsen av kontrakten du har inngått.

Klikk her for mer informasjon om dine personvernrettigheter.
Klikk her for mer informasjon om oppbevaring og sletting av data.
Klikk her for mer informasjon om hvordan disse dataene kan deles med tredjeparter.

Produkttesterdata
Når du har en Eaton-konto eller du samhandler med Eatons markedsføringskampanjer, kan du registrere deg for å bli en Eaton-produkt-/servicetester og fortelle oss hva du synes om våre produkter eller tjenester.

Når du registrerer deg for å bli en Eaton produkt-/servicetester, samler vi inn følgende personopplysninger:

  • Type produkter du er interessert i, slik at vi kan informere deg om relevante produkttester
  • Informasjon om produkttesterprogrammet ditt, for eksempel: Hvilket produkt du har søkt om å bli tester for og svar på valgundersøkelsen i tilfelle en slik undersøkelse var en del av valgprosedyren
  • Oversikt over hvilke tester du har deltatt i
  • Forsendelses-/oppfyllingsdata som din forsendelses-/fakturainformasjon og telefonnummer
  • Din tilbakemelding og gjennomgang av Eatons testede produkter og tjenester
  • Aktivitetsdeltakelse
  • Fornavn
  • Etternavn
  • E-postadresse

Vi bruker disse personopplysningene til å invitere deg til å delta som tester, og vi bruker tilbakemeldingen din til å forbedre og utvikle produkter og tjenester i forhold til det testede produktet og tjenestene. Produkttesterdataene dine vil bli lagt til Eaton-kontoen din.

Vi anser behandlingen av dine produkttesterdata som basert på Eatons legitime interesse for å forbedre vårt utvalg av produkter og tjenester.

Klikk her for mer informasjon om dine personvernrettigheter.
Klikk her for mer informasjon om oppbevaring og sletting av data.
Klikk her for mer informasjon om hvordan disse dataene kan deles med tredjeparter.

Informasjon om markedsføringskommunikasjon
Du kan velge å registrere deg for markedsførings- og kampanjemeldinger. Når du registrerer deg for markedsførings- og kampanjemeldinger, vil vi bruke følgende personopplysninger:

  • E-postadresse (hvis du ikke har en konto)
  • Fornavn
  • Etternavn
  • Tiltaleform
  • Dine Eaton-kontodata
  • Fødselsdato
  • Bedrift
  • Adresse
  • By
  • Status
  • Postnummer
  • Land
  • Jobbfunksjon
  • Kjøpsrolle
  • Jobbtelefonnummer

Vi kan samle inn dette gjennom tursamhandling med Eaton-sider, Eaton-mobilapper, e-postene du klikket på og åpnet og deltakelse i arrangementer. Vi bruker disse personopplysningene til å sende deg kampanjekommunikasjon – basert på dine preferanser og din atferd – om Eaton-produkter, -tjenester, -arrangementer og -kampanjer.

Basert på ditt samtykke eller hvis Eaton har en legitim interesse, kan selskaper i Eaton-konsernet kontakte deg med markedsføringskommunikasjon via e-post, SMS og andre digitale kanaler, som mobilapper og sosiale medier. For å kunne skreddersy kommunikasjonen etter dine preferanser og atferd og gi deg den beste, personlig tilpassede opplevelsen, kan vi analysere og kombinere all informasjon knyttet til dine kontodata og data om din samhandling med Eaton. Vi bruker også denne informasjonen til å opprette segmenter av målgruppen vår, som viser hvilke av våre produkter og/eller tjenestebrukere er interesserte i, og spore suksessen til markedsføringsarbeidet vårt. Vi kan også sende Eaton-pressemeldinger via e-post (presse e-postdata). Når Eaton sender pressemeldinger, vil Eaton behandle navnet ditt, kontaktinformasjon (f.eks. e-post) og bedriftsinformasjon.

Som beskrevet ovenfor er behandlingen av personopplysninger for markedsføringskommunikasjon basert på ditt samtykke eller hvis Eaton har en legitim interesse. Når Eaton behandler personopplysningene dine basert på samtykke, har du rett til å trekke tilbake samtykket ditt når som helst, uten å påvirke lovligheten av behandling basert på samtykke før tilbaketrekking av samtykke. Eaton vil gi deg muligheten til å trekke tilbake ditt samtykke til å motta kampanjemeldinger når som helst via lenken for avmelding nederst i alle e-poster med kampanjemeldinger du mottar fra oss.

Klikk her for mer informasjon om dine personvernrettigheter.
Klikk her for mer informasjon om oppbevaring og sletting av data.
Klikk her for mer informasjon om hvordan disse dataene kan deles med tredjeparter.

Konkurransedata
Du kan velge å delta i lotterier, konkurransespill eller andre konkurranser (konkurranse) via våre Eaton-sider.

Når du registrerer deg for en konkurranse, kan vi bruke følgende personopplysninger:

  • Profildata for sosiale medier hvis du deltar via din konto på sosiale medier
  • Fornavn
  • Etternavn
  • E-postadresse
  • Telefonnummer
  • Fysisk adresse/postadresse
  • Klesstørrelse
  • Bilde
  • Materiale eller innhold generert og levert av deg som lar deg delta i konkurransen, kampanjen, spillet eller andre konkurranser 

Vi bruker disse personopplysningene til å la deg delta, identifisere deg, forhindre/oppdage svindel og oppfylle premien til deg (hvis du vinner) og vi anser behandlingen av dine konkurransedata i den ovennevnte sammenheng for å være nødvendig for gjennomføringen av kontrakten.

Les vilkårene og betingelsene for de respektive lotteriene, konkurransene eller andre konkurranser for mer informasjon.

Klikk her for mer informasjon om dine personvernrettigheter.
Klikk her for mer informasjon om oppbevaring og sletting av data.
Klikk her for mer informasjon om hvordan disse dataene kan deles med tredjeparter.

Tilbakemeldingsdata på nett
Du kan velge å gi tilbakemeldinger, kommentarer, spørsmål, vurderinger og vurderinger i nettbaserte evalueringer (nettbasert tilbakemelding). Når du benytter deg av denne muligheten, vil vi behandle følgende personopplysninger:

  • Din informasjonskapsel-ID
  • Din tilbakemelding/kommentarer/spørsmål/vurdering
  • Dine kontaktopplysninger hvis du gir dem til oss (navn, e-postadresse, telefonnummer)

Vi bruker disse personopplysningene til å gi Eaton verdifull innsikt for å forbedre våre Eaton-sider eller produkter/tjenester og vurdere behandlingen av dine nettbaserte tilbakemeldingsdata, som er basert på Eatons legitime interesse for å forbedre våre Eaton-sider og vårt utvalg av produkter og tjenester.

Klikk her for mer informasjon om din registrering og personvernvalg, inkludert muligheten til å melde deg av.

Klikk her for mer informasjon om dine personvernrettigheter.
Klikk her for mer informasjon om oppbevaring og sletting av data.
Klikk her for mer informasjon om hvordan disse dataene kan deles med tredjeparter. 

Hendelsesdata
Eaton kan samle inn data for arrangementer, webinarer eller messer («arrangementer») som du kan ønske å delta på og registrere deg for via Eaton-sidene. Du kan enten registrere deg for arrangementet via Eaton-sider eller via andre organiseringsselskaper. Når du registrerer deg for et arrangement, behandler vi følgende informasjon:

  • Fornavn
  • Etternavn
  • E-post
  • Land
  • Tiltaleform
  • Produkt/tjeneste av interesse
  • Bedrift
  • Adresse
  • Jobbtelefonnummer

Videre trenger vi kanskje følgende informasjon når du samhandler med Eaton som en profesjonell:

  • Kontodata
  • Spesialitet
  • Fasilitet
  • Produkter av interesse
  • Dato

I sjeldne tilfeller der Eaton bestiller direkte reise eller overnatting for deg, kan vi innhente følgende informasjon:

  • Tidsluke
  • Forretningstelefon
  • Relevant kostholdsinformasjon
  • Data om helse (som tilpasninger knyttet til Americans with Disabilities Act)
  • Tid/dato for ankomst og avreise
  • Hotellinformasjon
  • Frequent flyer-nummer eller andre lojalitetsprogrammer
  • Førerkortnummer
  • Flydetaljer
  • Klesstørrelse (f.eks. for salgsfremmende varer)
  • Kjønn

Ved å registrere deg for et arrangement, samtykker du i å motta kommunikasjon fra Eaton direkte relatert til arrangementet, slik som hvilket sted arrangementet skal holdes på og hvilket tidspunkt arrangementet finner sted. Vi behandler disse dataene fordi det er nødvendig for å oppfylle kontrakten som du er en del av.

Klikk her for mer informasjon om din registrering og personvernvalg, inkludert muligheten til å avslutte abonnementet.

Klikk her for mer informasjon om dine personvernrettigheter.
Klikk her for mer informasjon om oppbevaring og sletting av data.
Klikk her for mer informasjon om hvordan disse dataene kan deles med tredjeparter.

Sosiale lytte-data
Når du samhandler eller kommuniserer på sosiale medier/sider/kampanjer og blogger (f.eks. når du klikker på «lik» eller «del», når du legger ut og deler kommentarer og når du sender inn vurderinger og anmeldelser), behandles personopplysningene dine av en tredjepart som leverer sosiale lyttetjenester til Eaton. Dette betyr at tredjeparten som leverer tjenester for sosial lytting vil beholde en kopi av dine offentlige interaksjoner på nettet som tredjeparten har gitt oss tilgang til.

Personopplysningene vi samler inn inkluderer offentlig tilgjengelige data gitt i sosiale medier av deg fra den relevante sosiale medieleverandøren via en tredjepart som tilbyr sosiale lyttetjenester som:

  • Fornavn
  • Kjønn
  • Fødselsdag eller alder
  • Startsiden
  • Profilbilde
  • Tidssone
  • Postadresse
  • E-postadresse
  • Land
  • Interesser
  • Kommentarer og/eller innhold du har lagt ut/delt

Vi bruker disse personopplysningene til å få et generelt innblikk i folks mening om oss og våre merker, for å få en idé om relevante nettbaserte influensere, for å løse problemer og/eller forbedre Eatons produkter og tjenester og/eller starte en salgsfremmende samtale med deg. Vi anser behandlingen av opplysninger om sosial lytting i konteksten ovenfor som basert på en legitim interesse for Eaton.

Hvis du ikke ønsker å dele denne informasjonen med oss som beskrevet ovenfor, må du ikke samhandle med Eaton på sosiale mediekanaler.

Klikk her for mer informasjon om dine personvernrettigheter.
Klikk her for mer informasjon om oppbevaring og sletting av data.
Klikk her for mer informasjon om hvordan disse dataene kan deles med tredjeparter.

Forbruker- eller kundeservicedata
Du kan fra tid til annen samhandle med våre kunde- eller kundeservicesentre. Når du kontakter kundestøtte, eller når du kommuniserer med en av våre Eaton-representanter for kundeservice via e-post, telefon eller skriftlig (f.eks. svarkort), vil vi bruke følgende personopplysninger:

  • Dine kontodata
  • Kjøpshistorikk, innholdet i spørsmålene dine eller forespørsler du har sendt
  • Av og til, der det er aktuelt og nødvendig, opptak av samtalene dine og historikk. Hvis dette er tilfelle, vil du høre en melding i begynnelsen av samtalen som informerer deg om potensialet for opptak

Vi bruker disse personopplysningene til å gi deg forbruker- og kundestøtte (som kan være produkt- eller tjenesterelatert), svare på dine forespørsler, oppfylle dine forespørsler og gi deg relatert kundeservice, slik som reparasjon eller innløsning av produkter/tjenester. Vi bruker også disse personopplysningene til å forbedre, fikse og tilpasse våre produkter og tjenester, for å oppfylle samsvarsstandarder og for å utdanne våre kundeservice-medarbeidere under opplæring.

Hvis vi leverer denne tjenesten på grunnlag av en avtale med deg, anser vi behandlingen av personopplysningene dine som nødvendig for gjennomføringen av kontrakten som du er en del av. I andre tilfeller anser vi behandlingen av dine personopplysninger i den ovennevnte sammenhengen for å være basert på en legitim interesse for Eaton.

Klikk her for mer informasjon om dine personvernrettigheter.
Klikk her for mer informasjon om oppbevaring og sletting av data.
Klikk her for mer informasjon om hvordan disse dataene kan deles med tredjeparter.

Informasjon om gjesteopplevelser
Når vi bruker personopplysninger vi har samlet inn fra deg mens du har brukt Eatons produkter/tjenester og/eller våre Eaton-sider til analytiske formål, gjør vi dette for å forbedre våre produkter/tjenester og for å forbedre brukeropplevelsen din. Vi gjør også dette for å få en generell oversikt over kategorien av målgrupper som er interessert i hvilke av våre produkter og/eller tjenester. Denne behandlingen er basert på Eatons legitime interesse for å forbedre våre Eaton-sider og vårt utvalg av produkter og tjenester.

Klikk her for mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker.
Klikk her for mer informasjon om oppbevaring og sletting av data.
Sensitive personopplysninger
Eaton vil ikke søke å samle inn sensitive personopplysninger fra deg. Sensitive personopplysninger inkluderer blant annet rasemessig eller etnisk opprinnelse, fysisk eller mental helse og religiøs tro. Derfor samler vi bare inn sensitive personopplysninger når du bevisst har offentliggjort dem og har eksponert disse opplysningene for oss. Når Eaton behandler disse dataene, har du de samme rettighetene som beskrevet nedenfor.

Klikk her for mer informasjon om dine personvernrettigheter.
spacer
Informasjonskanalene er ikke rettet mot barn under 13. Vi samler ikke med viten og vilje inn identifiserbare personopplysninger eller personopplysninger fra noen som er under 13 år gamle. Hvis vi ved innsamling fastslår at en bruker er under denne alderen, vil vi ikke bruke eller oppbevare hans/hennes personopplysninger eller personopplysninger uten samtykke fra en forelder/verge. Hvis vi blir oppmerksomme på at vi ubevisst har samlet inn identifiserbare personopplysninger eller personopplysninger fra et barn under 13 år, vil vi slette slike identifiserbare personopplysninger eller persondata fra våre registre.

Hvis en forelder eller verge blir oppmerksom på at hans eller hennes barn har gitt oss sine personopplysninger uten deres samtykke, bes vedkommende om å kontakte oss på viadataprotection@eaton.com.
spacer

I tillegg til måtene som er beskrevet i delen «Informasjon vi samler inn», kan Eaton samle inn personopplysninger fra en rekke kilder som vanligvis faller inn under disse kategoriene:

  • Offentlig tilgjengelige data / data fra tredjeparter: Data fra automatiserte interaksjoner på nettsteder som ikke tilhører Eaton eller andre data du kan ha gjort offentlig tilgjengelig, slik som innlegg på sosiale medier eller data levert av tredjepartskilder, slik som markedsføringspåmeldingslister eller dataaggregatorer.
  • Automatiserte interaksjoner: Fra bruk av teknologier som elektroniske kommunikasjonsprotokoller, informasjonskapsler, innebygde URL-adresser eller piksler, eller kontrollprogrammer, knapper og verktøy.
  • Elektroniske kommunikasjonsprotokoller: Eaton kan automatisk motta informasjon fra deg som en del av selve kommunikasjonsforbindelsen, som består av informasjon om nettverksruting (der du kom fra), informasjon om utstyret (nettlesertype eller enhetstype), IP-adressen din (som kan identifisere din generelle geografiske plassering eller selskap) samt dato og klokkeslett.
  • Eaton kan også automatisk motta og registrere informasjon om din samhandling med informasjonskanalene, slik som klikkstrøminformasjon (når hver Eaton-nettside ble besøkt og hvor mye tid som ble brukt på siden), hvor ofte du hadde tilgang til informasjonskanalene, ytelsesdata, aggregert bruk eller generelle geografiske stedsdata.
  • Som mange selskaper bruker Eaton informasjonskapsler og annen lignende sporingsteknologi (samlet «informasjonskapsler»). Eatons server vil be nettleseren din om å se om det finnes informasjonskapsler tidligere innstilt av våre elektroniske informasjonskanaler.

Klikk her for mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker.

spacer

Vi kan offentliggjøre dine personopplysninger:

  • Til våre tilknyttede selskaper eller datterselskaper for de formål som er beskrevet i denne personvernerklæringen
  • Til våre tredjeparts tjenesteleverandører som leverer tjenester som webhosting, dataanalyse, betalings-/faktureringsbehandling, ordrefullføring, informasjonsteknologi og relatert infrastrukturforsyning, kundeservice, e-postlevering, CRM, identitetsstyring, hendelsesadministrasjon, markedsføringsintelligens, revisjon, svindeloppdagelse og andre tjenester
  • Til tredjeparter, for å tillate dem å sende deg markedsføringskommunikasjon, i samsvar med dine valg hvis du har valgt å delta i slik deling
  • Til tredjepartssponsorer av lotterier, konkurranser og lignende kampanjer
  • Til dine forbindelser knyttet til din konto på sosiale medier, til andre brukere av nettstedet og til leverandøren av din konto på sosiale medier, i forbindelse med din deling på sosiale medier. Ved å knytte sammen din Eaton-konto og din konto på sosiale medier, gir du oss fullmakt til å dele informasjon med leverandøren av kontoen din på sosiale medier, og du forstår at bruken av informasjonen vi deler styres av retningslinjer for personvern for leverandøren av kontoen din på sosiale medier
  • Når du samhandler med Eaton som en bedriftskunde, leverandør eller forretningspartner, kan Eaton offentliggjøre personopplysninger som er tilgjengelige i rapporter og annet materiell som leveres av deg og/eller selskapet ditt i henhold til et engasjement med en annen forretningspartner og/eller en leverandør.
  • Under visse omstendigheter kan Eaton gi dataene dine til tredjeparts kanalpartnere for å tilrettelegge for et salg, gi teknisk støtte eller svare på spørsmål du har stilt Eaton.

Klikk her for mer informasjon om dine personvernrettigheter.
Klikk her for mer informasjon om oppbevaring og sletting av data.
Klikk her for mer informasjon om hvordan disse dataene kan deles med tredjeparter.

Annen bruk og offentliggjøringer
Vi kan også bruke og offentliggjøre personopplysningene dine som vi mener det er nødvendig eller hensiktsmessig: (a) for å overholde gjeldende lover, som kan inkludere lover utenfor ditt bostedsland, for å svare på forespørsler fra offentlige myndigheter, som kan inkludere myndigheter utenfor ditt bostedsland, for å samarbeide med politiet eller av andre juridiske grunner; (b) for å håndheve våre vilkår og betingelser, og (c) for å beskytte våre rettigheter, personvern, sikkerhet eller eiendom, og/eller det til våre tilknyttede selskaper eller datterselskaper, deg selv eller andre.

I tillegg kan vi bruke, offentliggjøre eller overføre opplysningene dine til en tredjepart ved omorganisering, fusjon, salg, fellesforetak, tildeling, overføring eller annen disposisjon av hele eller deler av virksomheten vår, eiendeler eller aksjer (inkludert i forbindelse med konkurs eller lignende prosesser).
spacer

Som mange selskaper bruker Eaton informasjonskapsler og annen lignende sporingsteknologi (samlet «informasjonskapsler»). Eatons server vil be nettleseren din om å se om det finnes informasjonskapsler tidligere innstilt av våre elektroniske informasjonskanaler.

Hva er informasjonskapsler?
En informasjonskapsel er en liten tekstfil som plasseres på enheten din. Informasjonskapsler bidrar til å analysere nettrafikk og lar nettprogrammer gi deg respons som enkeltperson. Nettapplikasjonen kan skreddersy driften sin til dine behov, det du liker og misliker, ved å samle og huske informasjon om dine preferanser. Visse informasjonskapsler kan inneholde personopplysninger – hvis du for eksempel klikker på «Husk meg» når du logger på, kan en informasjonskapsel lagre brukernavnet ditt. Informasjonskapsler kan inneholde informasjon, inkludert en unik identifikator, brukerpreferanser, profilinformasjon, medlemskapsinformasjon og generell statistisk bruks- og voluminformasjon. Informasjonskapsler kan også brukes til å samle inn individualiserte data om nettstedsbruk, gi elektronisk informasjonskanalpersonalisering eller utføre og måle effektiviteten av reklame i henhold til denne underretningen.

Informasjonskapsler angitt av nettstedets eier (i dette tilfellet Eaton) kalles «førsteparts informasjonskapsler».  Informasjonskapsler som er plassert av andre parter enn nettstedets eier kalles «tredjeparts informasjonskapsler». Tredjeparts informasjonskapsler muliggjør at tredjepartsfunksjoner eller funksjonalitet kan leveres på eller gjennom nettstedet (f.eks. annonsering, interaktivt innhold og analyse).  Partene som innstilte disse tredjepartsinformasjonskapslene kan gjenkjenne din datamaskin både når den besøker nettstedet det gjelder og også når den besøker visse andre nettsteder.

Hva bruker vi informasjonskapsler til?
Det er flere grunner til at vi bruker første- og tredjeparts informasjonskapsler. Noen informasjonskapsler kreves av tekniske grunner for at informasjonskanalene våre skal fungere, og vi refererer til disse som «viktige» eller «helt nødvendige» informasjonskapsler. Andre informasjonskapsler gjør oss også i stand til å spore og målsette interessene til våre brukere for å forbedre opplevelsen på våre informasjonskanaler. Tredjeparter betjener informasjonskapsler gjennom våre informasjonskanaler for reklame, analytikk og andre formål.

Vi kan plassere informasjonskapsler eller lignende filer på enheten din av sikkerhetsgrunner, for å fortelle oss om du har besøkt informasjonskanalene før, for å huske din språkpreferanse, for å avgjøre om du er en ny besøkende eller på annen måte lette navigasjon på stedet og for å personalisere din opplevelse på våre informasjonskanaler. Informasjonskapsler lar oss samle inn teknisk informasjon og navigasjonsinformasjon, for eksempel nettlesertype, tiden som er brukt på våre informasjonskanaler og sidene som er besøkt. Informasjonskapsler lar oss også velge hvilke av våre annonser eller tilbud som mest sannsynlig vil appellere til deg og vise dem til deg. Informasjonskapsler kan forbedre nettopplevelsen din ved å lagre preferansene dine mens du besøker et nettsted.

De spesifikke typene første- og tredjeparts informasjonskapsler som leveres gjennom våre informasjonskanaler og formålene de utfører, er beskrevet via lenken nedenfor (merk at de spesifikke informasjonskapslene som brukes kan variere avhengig av den spesifikke informasjonskanalen du besøker).

Hva med andre sporingsteknologier, slik som sporingsbilder?
Informasjonskapsler er ikke den eneste måten å gjenkjenne eller spore besøkende til et nettsted på.  Vi kan bruke andre lignende teknologier fra tid til annen, som for eksempel sporingsbilder (noen ganger kalt «sporingspiksler» eller «klare gif-er»).  Dette er bittesmå grafiske filer som inneholder en unik identifikator som gjør det mulig for oss å gjenkjenne når noen har besøkt våre nettsteder eller åpnet en e-post vi har sendt dem.  Dette gjør det for eksempel mulig for oss å overvåke trafikkmønstrene til brukere fra én side på våre nettsteder til en annen, for å levere eller kommunisere med informasjonskapsler, for å forstå om du har kommet til våre nettsteder fra en nettannonse vist på en tredjeparts nettside, for å forbedre nettstedets ytelse og for å måle suksessen av e-postmarkedsføringskampanjer.  I mange tilfeller er disse teknologiene avhengig av informasjonskapsler for å fungere riktig, så å avvise informasjonskapsler vil hemme deres funksjon.

Hvordan kan du administrere informasjonskapslene dine?
Du kan velge å godta eller avvise informasjonskapsler. De fleste nettlesere godtar automatisk informasjonskapsler, men du kan vanligvis endre nettleserinnstillingene til å avvise informasjonskapsler hvis du foretrekker det. Hvis du vil foretrekke å ikke akseptere informasjonskapsler, vil de fleste nettlesere la deg: (i) Endre dine lettleserinnstillinger til å underrette deg når du mottar en informasjonskapsel, slik at du kan velge om du vil akseptere den eller ikke; (ii) å deaktivere eksisterende informasjonskapsler; eller (iii) å innstille din nettleser til å automatisk avvise enhver informasjonskapsel. Vær imidlertid oppmerksom på at hvis du deaktiverer eller avviser informasjonskapsler, kan det hende at enkelte funksjoner og tjenester ikke fungerer som de skal, fordi vi kanskje ikke kan gjenkjenne og knytte deg til Eaton-kontoene dine. I tillegg kan de tilbudene vi gir deg når du besøker oss ikke være så relevante for deg eller ikke være tilpasset interessene dine.

Klikk her for mer informasjon om hvilke informasjonskapsler vi bruker.

spacer
Eaton bruker tredjeparter, slik som Google, Facebook, LinkedIn, Twitter og andre programmatiske reklameplattformer, for å administrere Eaton-reklame på tredjeparters elektroniske kanaler. Personopplysninger, slik som brukersamfunn eller antydet eller avledet interesse, kan brukes i valget av reklame for å sikre at den har relevans for brukeren. Noen reklamer kan inneholde innebygde piksler som kan skrive og lese informasjonskapsler eller returnere informasjon relatert til økter som lar annonsører bedre bestemme hvordan mange individer har samhandlet med reklamen.

Eaton kan også bruke reklameteknologier og delta i reklameteknologinettverk som samler inn brukerinformasjon fra Eaton- og ikke-Eaton-nettsteder, samt fra andre kilder, for å vise deg Eaton-relaterte annonser på Eatons egne eller tredjeparters nettsteder. Disse annonsene kan bli skreddersydd til dine antatte interesser ved bruk av målretting og adferdsannonseringsteknologier. Alle målrettede reklamer eller adferdsreklamer levert til nettleseren din vil inneholde informasjon om eller nær den, som informerer deg om reklameteknologipartneren og hvordan du kan utmelde deg fra visning av slike annonser. Utmelding betyr ikke at du vil slutte å motta reklame fra Eaton. Det betyr at du slutter å motta målrettede annonser fra Eaton som basert på besøk og nettleseraktivitet over tid.

Informasjonskapselbaserte verktøy som lar deg velge bort interessebasert reklame, hindrer Eaton og andre deltakende reklameteknologiselskaper fra å levere interesserelaterte annonser til deg på vegne av Eaton. De vil bare virke på internettnettleseren de er knyttet til, og de vil bare fungere hvis nettleseren din er innstilt til å akseptere tredjeparters informasjonskapsler. Disse informasjonskapselbaserte verktøyene for avmelding er kanskje ikke pålitelige der hvor informasjonskapsler noen ganger blir automatisk deaktivert eller fjernet (f.eks. visse mobile enheter og operativsystemer). Hvis du sletter informasjonskapsler, endrer nettlesere, datamaskiner eller bruker et annet operativsystem, må du trenge å avmelde deg på nytt.
spacer
Vårt juridiske grunnlag for innsamling og bruk av personopplysningene som beskrives ovenfor, vil avhenge av personopplysningene det gjelder og den spesifikke sammenhengen vi samler dem inn under.

Vi vil normalt innhente personopplysninger fra deg kun (i) der vi har ditt samtykke til å gjøre det (ii) der vi trenger personopplysningene for å utføre en kontrakt med deg, eller (iii) der behandlingen er i vår legitime interesse og ikke overstyres av dine dataverninteresser eller grunnleggende rettigheter og friheter. I noen tilfeller kan vi også ha en juridisk forpliktelse til å samle inn personopplysninger fra deg eller på annen måte trenge personopplysningene for å beskytte dine vesentlige interesser eller interessene til en annen person.

Hvis vi ber deg om å oppgi personopplysninger for å overholde et juridisk krav eller for å utføre en kontrakt med deg, vil vi gjøre dette tydelig på det relevante tidspunktet og gi deg råd om hvorvidt leveringen av personopplysningene dine er obligatorisk eller ikke (så vel som mulige konsekvenser hvis du ikke oppgir dine personopplysninger).
spacer
Denne personvernerklæringen inkluderer ikke, og vi er ikke ansvarlige for personvernet, informasjonen eller annen praksis fra tredjeparter, inkludert tredjeparter som driver nettsteder eller tjenester som Eaton-sidene kobler til. Inkluderingen av en lenke på Eaton-sidene innebærer ikke at vi eller våre tilknyttede selskaper eller datterselskaper godkjenner det lenkede nettstedet eller tjenesten.

I tillegg er vi ikke ansvarlige for informasjonsinnhenting, bruk, fremlegging eller sikkerhetspraksis for andre organisasjoner, for eksempel Facebook, Apple, Google, Microsoft, RIM eller noen annen apputvikler, appleverandør, leverandør av sosiale medier, leverandør av operativsystem, leverandør av trådløse tjenester eller enhetsleverandør, inkludert med hensyn til personopplysninger du offentliggjør til andre organisasjoner gjennom eller i forbindelse med Eaton-sidene. Disse andre organisasjonene kan ha sine egne personvernerklæringer, erklæringer eller retningslinjer. Vi anbefaler på det sterkeste at du gjennomgår dem for å forstå hvordan personopplysningene dine kan behandles av disse andre organisasjonene.

Ved å koble sammen Eaton-kontoen og din sosiale medier-konto, gir du oss autorisasjon til å dele informasjon med din sosiale mediekontoleverandør, og du forstår at bruken av informasjonen vi deler vil bli regulert av den sosiale medieleverandørens personvernerklæring. Personopplysningene dine kan deles med vennene dine som er tilknyttet din sosiale medier-konto, til andre brukere av nettstedet og til din sosiale mediekontoleverandør, i forbindelse med din deling på sosiale medier. Eaton er bundet av personvernpraksisen eller retningslinjene til disse tredjepartene. 

Klikk her for mer informasjon om hvordan disse dataene kan deles med tredjeparter.

For informasjon om internasjonale dataoverføringer, klikk her.
spacer
Vi bruker egnede tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte personopplysningene vi samler inn og behandler. Tiltakene vi bruker er utformet for å gi et sikkerhetsnivå som er hensiktsmessig for risikoen ved behandling av personopplysningene dine. Dessverre kan ingen dataoverførings- eller lagringssystemer garanteres å være 100 % sikre. Hvis du har grunn til å tro at din interaksjon med oss ikke lenger er sikker, må du umiddelbart varsle oss i samsvar med «Slik kontakter du oss» nedenfor. 
spacer
Eaton vil beholde dine personopplysninger så lenge det er nødvendig for å levere deg produkter eller tjenester, som nødvendig for de formålene som er beskrevet i denne erklæringen eller på innhentingstidspunktet, som nødvendig for å overholde våre juridiske forpliktelser (f.eks. for å respektere avmeldinger), løse tvister og håndheve våre avtaler, eller i den grad loven tillater det.

På slutten av oppbevaringsperioden, eller når vi ikke har noen pågående legitime forretningsbehov for å behandle personopplysningene dine, vil Eaton slette eller anonymisere personopplysningene dine på en måte som er utformet for å sikre at de ikke kan rekonstrueres eller leses. Hvis dette ikke er mulig, vil vi lagre personopplysningene dine på en trygg måte og isolere dem fra videre behandling til sletting er mulig.
spacer

Dine personopplysninger kan overføres til og behandles i andre land enn det landet du bor i. Disse landene kan ha datavern- og personvernlover som er forskjellige fra lovene i ditt land.

Vi har iverksatt egnede sikkerhetstiltak for å kreve at dine personopplysninger vil forbli beskyttet i samsvar med denne erklæringen. Disse inkluderer implementering av EU-kommisjonens standard kontraktsklausuler for overføring av personopplysninger mellom våre konsernselskaper, som krever at alle konsernselskaper beskytter personopplysninger de behandler fra Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet (EØS) i samsvar med EUs datavernlov.

Eaton følger prinsippene i rammeverkene EU-US og Swiss-US Privacy Shield, selv om Eaton ikke baserer seg på rammeverket EU-US og Swiss-US Privacy Shield som et juridisk grunnlag for overføring av personopplysninger i lys av dommen til EU-retten i sak C-311/18. I stedet bruker Eaton ulike juridiske mekanismer for å overføre personopplysninger fra Europa, Storbritannia og Sveits til USA som beskrevet ovenfor.

Eaton Corporation Privacy Shield-informasjon for personopplysninger overført før 16. juli 2020

Eaton Corporation og dets tilknyttede selskaper i USA sertifisert i henhold til rammeverket EU-US og Swiss-US Privacy Shield som fastsatt av det amerikanske handelsdepartementet angående overføring av personopplysninger fra Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet (EØS), Storbritannia og Sveits til USA. Selv om EU-U.S. Privacy Shield og Swiss-U.S. Privacy Shield er blitt erklært som ugyldig for overføring av data, der personopplysninger allerede har blitt overført til USA på grunnlag av EU-U.S. Privacy Shield eller Swiss-U.S. Privacy Shield, vil vi fortsette å beskytte personopplysninger fra EU, Sveits og Storbritannia i henhold til standardene for Privacy Shield og gjeldende EU-lovgivning.

I samsvar med Privacy Shield-prinsippene forplikter Eaton seg til å løse klager om vår innsamling eller bruk av personopplysningene dine. Personer i EU og Sveits med henvendelser eller klager angående vår Privacy Shield-policy bør først kontakte Eaton. Du finner kontaktinformasjonen på slutten av denne delen.

Eaton har videre forpliktet seg til å samarbeide med panelet etablert av EUs datavernmyndigheter (DPA-er) og den sveitsiske føderale databeskyttelses- og informasjonskommisjonæren (FDPIC) med hensyn til uløste Privacy Shield-klager om data overført fra EU og Sveits.

Under visse omstendigheter kan du påberope deg bindende voldgift for klager angående Privacy Shield-samsvar når andre tvisteløsningsprosedyrer er oppbrukt.

Eaton Corporation er underlagt håndhevelsesmyndigheten til Federal Trade Commission (FTC). I så henseende sertifiserer det at det er i samsvar med de sju EU-US Privacy Shield-rammeverkprinsippene fastsatt av det amerikanske handelsdepartementet, i forhold til personopplysninger innsamlet i EU.

Eaton Corporation er ansvarlig for behandlingen av personopplysninger de mottok under Privacy Shield-rammeverket og som deretter blir overført til en tredjepart som opptrer som agent på deres vegne. Eaton Corporation overholder Privacy Shield-prinsippene for alle videre overføringer av personopplysninger fra EU og Sveits, inkludert bestemmelsene om ansvar for videreoverføring.

For å lære mer om Privacy Shield-programmet, Privacy Shield-prinsippene og for å se vår sertifiseringsside, går du til det amerikanske handelsdepartementets Privacy Shield List ved å klikke på følgende lenke: https://www.privacyshield.gov/.

Eaton Corporations tilknyttede amerikanske selskaper:

  • Azonix Corporation
  • Bussmann International Holdings, LLC
  • Bussmann International, Inc.
  • Cannon Technologies, Inc.
  • CBE Services, Inc.
  • Chagrin Highlands III Ltd.
  • Cooper B-Line, Inc.
  • Cooper Bussmann, LLC
  • Cooper Crouse-Hinds MTL, Inc.
  • Cooper Crouse-Hinds, LLC
  • Cooper Electrical International, LLC
  • Cooper Enterprises LLC
  • Cooper Finance USA, Inc.
  • Cooper Industries International, LLC
  • Cooper Industries, LLC
  • Cooper Interconnect, Inc.
  • Cooper Notification, Inc.
  • Cooper Power Systems, LLC
  • Cooper Technologies Company
  • Cooper Wheelock, Inc.
  • Cooper Wiring Devices, Inc.
  • Eaton Aeroquip LLC
  • Eaton Aerospace LLC
  • Eaton Ann Arbor LLC
  • Eaton Electric Holdings LLC
  • Eaton Holding LLC
  • Eaton Hydraulics LLC
 
  • Eaton Industrial Corporation
  • Eaton Leasing Corporation
  • CLS Holding LLC
  • Eaton US Holdings, Inc.
  • Cooper Industries Polen, LLC
  • EIC Holding GP III
  • EIC Holding GP IV
  • Eaton Automated Transmission Technologies Corporation
  • EIC Holding IV LLC
  • EIC Holding V LLC
  • EIC Holding VI LLC
  • McGraw-Edison Development Corporation
  • MTL Instruments LLC
  • MTL Partners II, Inc.
  • MTL Partners, Inc.
  • Standard Automation & Control LP
  • Sure Power, Inc.
  • Wright Line Holding, Inc.
  • Wright Line LLC
  • Eaton Industries IX LLC
  • Cooper Industries Vietnam, LLC
  • Eaton Industries VIII LLC
  • Eaton Industries XVI LLC
  • Eaton Industries (filippinene), LLC
  • Cooper Industries Midtøsten, LLC
  • Cooper Industries Sør-Afrika, LLC
Personer med henvendelser eller klager angående denne personvernerklæringen eller andre datavern- og personvernrelaterte bekymringer, bør kontakte Eaton på:

Eaton
Global Ethics and Compliance Data Protection and Privacy Office
1000 Eaton Boulevard
Cleveland, Ohio 44122, USA

eller

via e-post til: dataprotection@eaton.com

spacer

I den grad loven i ditt land eller stat tillater det, har du følgende datavern- og personvernrettigheter:

  • Hvis du ønsker å få tilgang til (rett til å vite), korrigere, oppdatere eller be om sletting av personopplysningene dine, kan du gjøre dette når som helst ved å kontakte oss ved hjelp av kontaktinformasjonen som er angitt under overskriften «Slik kontakter du oss» nedenfor. Du har også muligheten til å oppdatere Eaton-profilen din og tilhørende personopplysninger når som helst. Gå til Preferansesenteret for å endre denne informasjonen.
  • I tillegg kan du motsette deg behandling av personopplysningene dine, be oss om å begrense behandlingen av personopplysningene dine eller be om portabilitet av dine personopplysninger. Du kan utøve disse rettighetene ved å kontakte oss ved hjelp av kontaktinformasjonen som er oppgitt under overskriften «Slik kontakter du oss» nedenfor.
  • Du har også rett til å melde deg ut av markedskommunikasjoner vi sender deg på ethvert tidspunkt  Du kan utøve denne rettigheten ved å klikke på lenken «avslutt abonnement» eller «avmelding» i e-postmarkedsføringen vi sender deg.  For å velge bort andre former for markedsføring (for eksempel markedsføring via post eller telefonsalg), kontakter du oss ved hjelp av kontaktinformasjonen som er gitt under overskriften «Slik kontakter du oss» nedenfor. Vær oppmerksom på at hvis du velger å ikke motta markedsføringskommunikasjon fra oss, kan vi fremdeles sende deg viktige administrative meldinger, som du ikke kan melde deg av. Klikk her for mer informasjon om din registrering og personvernvalg, inkludert muligheten til å melde deg av.
  • Likeledes, hvis vi har innhentet og behandlet personopplysningene dine med ditt samtykke, kan du når som helst trekke tilbake samtykket. Tilbaketrekking av samtykke vil ikke påvirke lovligheten av noen behandling vi har utført før du trakk tilbake samtykket, og det vil heller ikke påvirke behandlingen av personopplysningene dine som er utført i henhold til andre juridiske behandlingsgrunner enn samtykke.
  • Kun for innbyggere i California: Rett til avmelding. Du har rett til å velge bort salg av personopplysningene dine. Eaton vil kun i sjeldne tilfeller selge personopplysningene dine til en tredjepart. I slike tilfeller har du alltid rett til å velge bort dette salget. For å gjøre dette må du enten klikke her  eller bruke forespørselen «CCPA – Do Not Sell» i bunnteksten på nettstedet vårt.

Du kan når som helst utøve retten din ved å kontakte oss ved å sende en e-post til dataprotection@eaton.com eller, for innbyggere i California, ved å ringe +1-800-386-1911 eller ved å bruke dette nettskjemaet. Vi vil forsøke å etterkomme forespørselen eller forespørslene dine så snart det er praktisk mulig innen den påkrevde tidsrammen som er angitt i lovene om datavern og personvern i landet og staten du bor i.

I forespørselen må du vennligst spesifisere hvilken rettighet du ønsker å utføre og hvilke personopplysninger dette refererer til. For din beskyttelse må vi kanskje bekrefte identiteten din før vi implementerer forespørselen.

Hvis du bruker (noen av) valgmulighetene og rettighetene dine, kan det hende at du ikke kan bruke, helt eller delvis, visse Eaton-tjenester.

Vær oppmerksom på at vi kan ha behov for å beholde visse opplysninger for arkiveringsformål og/eller for å fullføre eventuelle transaksjoner som du påbegynte før du ba om en endring eller sletting (f.eks. når du foretar et kjøp eller deltar i en kampanje, vil du kanskje ikke kunne endre eller slette personopplysningene som ble gitt før etter at du har fullført et slikt kjøp eller en slik kampanje).

Klikk her for mer informasjon om oppbevaring og sletting av data.

Du har også rett til å klage til en databeskyttelsesmyndighet som er kompetent for ditt land eller region om vår innsamling og bruk av personopplysningene dine.

spacer
En liste over dine gjeldende personvernvalg er tilgjengelig her.

Eaton lar deg opprette en preferanseprofil for markedsføringskommunikasjoner. Du kan bruke denne profilen til å spesialtilpasse og kontrollere dine preferanser for å motta elektronisk informasjon, inkludert å akseptere (eller avslå) nettsamfunn, nyhetsbrev og generelle interesseområder. Du kan gå tilbake til preferanseprofilen din når som helst for å endre valgene eller profilen.

E-postmarkedsføring: Eaton lar deg velge bort markedsføringskommunikasjon. Du kan velge bort e-postmarkedsføring ved å endre preferanseprofilen din som beskrevet ovenfor, eller ved å bruke vår generelle automatiske lenke for avmelding som er inkludert i all e-postmarkedsføring fra Eaton.  Hvis du har problemer med å bruke noen av disse mekanismene for å melde deg ut, kan du kontakte oss ved bruk av informasjonen under overskriften «Slik kan du kontakte oss» nederst på denne underretningen.

Noen ikke-markedsføringskommunikasjoner er ikke underlagt generell utmelding, slik som kundekommunikasjoner i forbindelse med produktnedlasting, salgstransaksjoner, programvareoppdateringer og annen støtterelatert informasjon, programfikser og fikser og informasjon for å overholde juridiske krav (der det er tillatt ved lov). I tillegg er noen kommunikasjoner med distributører og videreselgere heller ikke underlagt generelt utmelding, inkludert produktvarsler, oppdateringer, kontraktsmessig markedsførings- og salgsmateriale og andre varslinger i forbindelse med partnerstatus.

All e-postkommunikasjon fra Eaton spores for kvalitetslevering og kan spores for markedsførings- og analyseformål.

Mobilapplikasjoner: Eatons mobilapplikasjoner kan sende push-varslinger direkte til mobilenheten din for de formålene som er spesifisert i denne erklæringen. Du kan også avslå å motta slike push-varslinger og stedsbaserte tjenester på mobilenheten når som helst ved å revidere meldings- og stedsinnstillingene på mobilenheten.
spacer
Denne erklæringen og andre policyer kan oppdateres periodisk og uten forvarsel til deg, og eventuelle endringer vil tre i kraft umiddelbart etter kunngjøringen av den reviderte erklæringen på informasjonskanalene. Vi vil imidlertid bruke dine personopplysninger på en måte som er i samsvar med meldingen som gjelder på det tidspunktet du sendte inn personopplysningene, med mindre du samtykker i den nye eller reviderte erklæringen. Vi vil postere en synlig underretning i informasjonskanalene for å underrette deg om alle betydelige endringer og indikere øverst på underretningen når den sist ble oppdatert.

Vi vil få ditt samtykke til alle betydelige endringer av underretningen dersom og der hvor dette kreves av gjeldende datavernlover.
spacer
Hvis du har spørsmål eller kommentarer om denne erklæringen, bekymringer angående vår behandling av personopplysningene dine eller andre spørsmål relatert til databeskyttelse og personvern, kontakter du oss ved å sende en e-post til dataprotection@eaton.com eller ved å skrive til adressen nedenfor:

Eaton
Attention: Global Data Protection and Privacy Office
1000 Eaton Boulevard
Cleveland, Ohio 44122, USA
spacer